Linksys Deblocat SPA1001 1FXS Telefon Port Adaptor Telefon VoIP SIP VoIP Telefon IP Server Telefone Adaptor Sistem

80.50lei

-5 %

84.74lei

Produs nou

In stoc

culoare Cu Cutie, Nici O Cutie
Porturi 1 porturi FXS
priza de putere SUA/MAREA BRITANIE/UE/AU
Nume De Brand BARTUN
Numărul De Model SPA1001
producător Linksys

DEBLOCAT LINKSYS SPA1001 SIP VoIP Adaptor Telefon

Caracteristici:

Linksys Internet Telefon Adaptor permite de înaltă calitate feature-bogat VoIP (voice over IP), prin serviciul de bandă largă conexiune la Internet. Doar conectați-l în casa ta Router-ul sau Gateway-ul și de a folosi două telefonică standard porturi pentru a conecta telefoane analogice sau de a folosi una dintre porturi pentru fax. Fiecare port de telefon funcționează în mod independent, separat cu telefon de serviciu si numere de telefon, ca având două linii telefonice. Veți obține clar și un serviciu de recepție adevarate conexiuni pentru fax, chiar în timp ce utilizați Internet în același timp.Cu telefonia prin Internet, împreună cu un nivel scăzut de telefon interne și internaționale rate, o gamă impresionantă de telefon speciale caracteristici sunt disponibile. Alege dumneavoastră preferat locale gratuite apelare zona de cod, indiferent de unde vii. Sau pentru a adăuga un virtual număr de telefon, în orice zonă, transmise la Internet telefon. Puteți chiar să adăugați un număr de telefon gratuit. Linksys Internet Telefon Adaptor este compatibil cu acestea și toate celelalte telefonice speciale de caracteristici care sunt disponibile de pe Internet furnizorul de servicii de telefonie, cum ar fi ID-ul Apelantului, Apel în Așteptare, mesagerie Vocală, Redirecționarea apelurilor, apel Distinctiv, și mult mai mult

Permite feature-bogat de servicii de telefonie pe cablu sau DSL conexiune la Internet

Două standard de telefon mufe pentru telefoane sau faxuri, independent de telefon numbes

De înaltă calitate, clare semnale de servicii de voce simultan cu utilizarea Internetului

Compatibil cu toate comune telefon caracteristici: ID-ul Apelantului, Apel în Așteptare, mesagerie Vocală, etc.

Caietul de sarcini:

Standardele IEEE 802.3 (10BaseT), IEEE 802.3 u (100BaseTX)

Porturi Una 10/100 RJ-45 Port de Rețea, Două de Telefon Standard Porturi, Un Port de Alimentare

Cablare de Tip Ethernet RJ-45 Categoria 5, RJ-11 Cablu Telefonic Standard

Led-Uri De Putere, Ethernet, Phone1, Phone2

Vocea Protocol Protocol de Inițiere a Sesiunii (SIP v2)

Vocea Codecurile G. 711 a-law, G. 711μ-law, G. 726, G. 729 A, G. 723.1

Numărul de Echivalență al telefonului (REN) 5 REN pe port RJ-11

Inel De Frecvență 10 Hz - 40 Hz

FXS Port Impedanta Opt Configurabile Setare, Inclusiv America de Nord 600 ohmi, European CTR21

Inel De Tensiune 60 - 90 Vrms Configurabile

Accesorii: SPA1001 Mașină Principal 1 x RJ45 1 x cablu de Alimentare Universal Adaptor (100-240V) 1 x Ghid de Instalare Rapidă

1. TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL. Normal folosim China post air mail cu Reigister. Țării cumpărătorului taxe vamale sau clearance-ul de unul singur .

2. Comenzile procesate în timp util după verificarea plății.

3. Am doar nava a confirmat pentru adrese. Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare.Rusă Comanda cu Numele Complet.

4. Imaginile prezentate nu sunt elementul real și sunt doar pentru referință.

5. SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători. Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.

6. Dacă nu ați primit expedierea în termen de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați. Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns. Scopul nostru este satisfactia clientului!

7. Datorită statutului de stoc și diferențele de timp, vom alege pentru a navei articolul dvs. din primul depozit disponibil pentru livrare rapida.

1. Aveți la dispoziție 7 zile pentru a ne contacta și 30 de zile pentru a reveni de la data la care a fost primit. Dacă acest element este în posesia ta mai mult de 7 zile, se consideră că este folosit și NU VOM EMITE O RAMBURSARE SAU ÎNLOCUIRE. NU există EXCEPȚII! Costul de livrare este suportat de către ambele vânzător și cumpărător în jumătate.

2. Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și TREBUIE să ne FURNIZAȚI cu transport număr de urmărire, motiv specific pentru a reveni, și po ta#.

3. Va vom returna INTEGRAL SUMA adjudecată, la primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentele și accesoriile incluse, DUPĂ ATÂT Cumpărător și Vânzător a anula tranzacția de la Evsolution.ro. SAU, puteți alege să aveți un înlocuitor.

4. Vom suporta toate cheltuielile de transport maritim în cazul în care produsul(ele) este (sunt) nu ca publicitate.

1. 6 luni Garanția limitată a Producătorului pentru produsele defecte (excluzând elementele deteriorate și/sau utilizate în mod abuziv după primire). Accesorii de vin cu 1 lună garanție.

2. Produsele defecte TREBUIE să FIE raportate și returnate în perioada de garanție (și în ambalajul original, dacă este posibil). Trebuie să ne spui ce este defect și să ne dea numărul de ordine dumneavoastră. NU REPARE SAU SĂ ÎNLOCUIASCĂ ELEMENTELE CU O GARANȚIE EXPIRAT.

Sunteți de acord cu toate politicile menționate mai sus, la comanda pe Evsolution.ro!

Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților! Feedback-ul este foarte important, vă rugăm să ne contactați imediat ÎNAINTE de a ne da feedback neutru sau negativ, astfel încât să putem răspunde în mod satisfăcător preocupările dumneavoastră.

Este imposibil de a aborda problemele, dacă nu știm despre ele!

sistemul, Sistem ieftin, Linksys Deblocat SPA1001 1FXS Telefon Port Adaptor Telefon VoIP SIP VoIP Telefon IP Server Telefone Adaptor Sistem