ALIEN Noul Mini Telecomanda Verde Roșu cu Laser Proiector de Lumina DJ Petrecere Disco Laser Stage Lighting cu Efect de Vacanță Bar, Club de Lumini

161.41lei

-30 %

230.60lei

Produs nou

In stoc

culoare UE Plug, Plug SUA, AU Priza, Priza UK
Tensiune 12V
putere 12W
Modul de Control Manual, Telecomanda IR
Plug Type UE, SUA ,marea BRITANIE , AU Plug
Tip De Element Etapă Efect De Iluminare
Nume De Brand Alien
Stil Mini
Numărul De Model N601
Ocazie Divertisment La Domiciliu
Modul de joc Sunet Activ, AUTO

Aprobat de FCC, Certificare FDA pentru unitate și aprobate de UL/CUL de Certificare pentru adaptor.

Caracteristică:

Control de la distanță / AUTO / Sunet Activat / efect de Rotație.

Magnific efecte.

Dimmer pentru laser verde.

De răcire sistem Inteligent de control al temperaturii.

Specifice:

Extern Culoare: Negru

Sursa Laser: [email protected]650nm / [email protected]

Timp de incalzire: 1-4 Minute.

Mediul de lucru: Interior 10-40° C.

Ray Efect: vă rugăm să vizitați poze.

Sistem de racire: sistem Inteligent de control al temperaturii ventilator (punct Critic de 20°C)

Proiecție Modul: Sunet Activat, AUTO

Modul de Control: Manual, Telecomanda IR

Intrare: AC110v~AC240v , 50/60HZ, 9w.

Ieșire: DC12V 0,5 a

Greutate: 0.60 Kg

Pachet: Pachet: Laser de iluminat x 1; IR controller ×1 ; suport × 1; șuruburi × 2; cablu de Alimentare ×1; ghid de Utilizare Manual ×1

Notă Importantă:

1. Te rog du-te prin toate descrierea înainte de cumpărare.

2. Video și fotografii au fost făcute în zona de întuneric, cu efecte de ceață.

3. Rezoluția video poate părea a fi sumbru.

4. Elementul va fi scurtat viața dacă se ține rula pentru o lungă perioadă de timp, cum ar fi 8 ore(oprirea timp de 15 minute, atunci când ea a fost de funcționare pentru câteva ore).

5. A se păstra departe de copii și NU priviți direct în ochi cu lumini laser.

6. Vă rugăm să respectați manualul utilizatorului în timpul utilizării.

7. E normal pentru un pic de zgomot atunci când elementul se execută așa cum a fost făcut cu un motor pas cu pas.

Plug-In Care Ai Nevoie ? DESPRE ALIEN ALIEN Etapa de Iluminat este o formă de artă pe scenă. Acesta este un element de producție care leagă totul vizual împreună. Fără ea pur și simplu nu se poate vedea, cu o putem crea medii, de mișcare, de stimulare, de concentrare și de a spori emoție. Visual emoție, de mediu mediul poate fi cel mai important element într-o cameră. Imaginați-vă având la rândul său un restaurant sau o sală de sport într-un club. Să-l facă prin peisaj ar costa o avere, dar o fac cu iluminare, pot fi foarte eficiente. Cu iluminat nu trebuie să te limitezi la o singură idee vizuală. Singura ta limită este imaginația și creativitatea ta Aici, La Extraterestru, Suntem alaturi De Produsele Noastre 100%, Cu O Garantie de 12 Luni. O Fericită Experiență De Cumpărare Este Prioritatea Noastra #1 Și Vom Fi Bucuroși Să Vă Trimite Un Produs De Înlocuire În Cazul În Care Orice Probleme Apar. Despre Certificare

Livrare Pentru Tranzacții On-Line 1. Dacă alegeți DHL Elementele vor fi livrate în 4-7 zile lucrătoare de la express serviciu de transport maritim. 2. Compania expres nu oferă servicii pentru Căsuța poștală, vă rugăm să furnizați corect adresa de livrare și numărul de telefon atunci când prelucrarea de plată. 3. Articolele vor fi trimise prin poșta aeriană și timpul de livrare poate dura în mod normal de aproximativ 15-30 de zile lucrătoare dacă alegeți canal de transport poștal. (Sărbătorile legale sau orice alte probleme nu sunt luate în calcul) 4.Ordinele nu mai mult de 100buc va fi trimis în termen de 4 zile lucrătoare după ce plata este confirmat. 5.Taxele de Import, taxele și orice relevante taxe nu sunt incluse în prețurile de vânzare și taxele de transport maritim. 6.Vă rugăm să solicitați Personalizate pentru taxe de import, dacă este necesar. Despre Taxe Vamale 1.În funcție de politica fiecărei țări,vă Rugăm să verificați țării de import politica de a înțelege și de a stabili aplicabilitatea și răspunderea pentru orice astfel de taxe sau impozite pentru produsele pe care le achiziționează.clientul poate plăti unele taiffs pe unele bunuri de valoare ridicată.Dar dacă tariful apar ,cumpărătorul trebuie să își asume impozitele aferente.Vă mulțumesc pentru înțelegere.

2.Despre declare valoarea: aerian regulat e-mail de obicei ne declare sub 20$.Și dacă alegeți exprima de transport maritim ,După ce ați făcut comanda,vă rugăm să lăsați un mesaj pentru declarația de preț pentru a vă ajuta să evita tariffif ,Dacă nu vom declara produs o reală valoare.Pls notă.

3.Toate taxele aplicabile și impozitele, vor fi plătite de către dumneavoastră direct de la guvern sau de la firma de curierat,Dacă aveți nevoie de ajutor ,cumpărătorul poate să ne contactați în mod liber. Retur si Schimb de instruire 1.Atten: nu putem accepta la schimb sau anulat, după ce comanda dvs. a fost livrat.

2.Oferim element de schimb pentru DOA articol, fără nici o taxă, returnat trebuie să fie în starea inițială și nu acceptăm orice mod artificial element deteriorat.

3.Costul de transport pentru retur produs ar trebui să fie plătite de către Cumpărător. Feedback-ul trebuie să mențină standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților! Feedback-ul este foarte important, vă rugăm să ne contactați imediat ÎNAINTE de a ne da feedback neutru sau negativ, astfel încât să putem răspunde în mod satisfăcător preocupările dumneavoastră.

laser stage lighting, lumina laser, etapa lumina, Ieftine laser stage lighting, De înaltă Calitate lumina laser, China etapă Furnizori de lumină