Easy Rider Audio & Mic Kit pentru Original Vimoto V8 Casca Interfon Cască de Bază Microfon Accesorii

53.37lei

-10 %

59.31lei

Produs nou

In stoc

Maxim Interfon Distanta <500m
Înălțime Element 2cm
Caracteristici Speciale Nici unul
Lățime Produs 3.2cm
Numărul maxim de Vorbitori 2
Modul De Conectare Sârmă
Plug Type Nu Sunt Incluse
Funcții speciale Universal Funcție De Împerechere
Extern De Certificare De Testare CE
Aplicabile Casca Tip Universal
Nume De Brand VIMOTO
Tip De Element cască setul cu cască
Numele Modelului căști microfon
Articol Greutate 50g
Alimentare Modul Built-in Baterie
Element De Lungime 7.8cm

Easy Rider Audio & Mic Kit pentru Original Vimoto V8 Casca Interfon Cască de Bază Microfon Accesorii

Easy Rider Audio si Microfon Kit pentru Vimoto V8 Casca Interfon Cască , Autentic, de Brand Nou.

Folosind o a doua casca și nu vreau să merg fără Easy Rider V8?

Easy Rider Audio si Microfon Kit pentru Vimoto V8 este solutia ta!

Ce e În Pachet

Easy Rider Audio si Microfon Kit pentru Vimoto V8

Fiecare kit include:

1 x Bluetooth Corpuri

1 x 3/4 Casca Microfon

1 x Adeziv 3M Banda Velcro

1 x Dublu-cu care se Confruntă 3M Bandă Adezivă

1 x Accidentat Atașament Clip

1 x Adeziv placă (potrivit pentru aproape orice casca)

Plata:

1. Putem accepta T/T , Western Union, Escrow și de plată, cel mai bun mod este online Escrow de plată, puteți alege singur. Dacă doriți alte termene de plată, vă rugăm să ne anunțați înainte, atunci când comanda. 2. Plata integrală trebuie făcută în termen de 7 zile de la plasarea comenzii, sau comanda va fi nulă sau anulată de către sistem. 3. Asigurați-vă că ați completat toate informațiile detaliate ca persoana de contact, adresa, codul poștal și numărul de telefon atunci când completarea cumpărătorului informații.

Livrare: 1. Va vom trimite bunurile în termen de 3 zile lucrătoare după ce plata a fost confirmată. Dacă plata nu este disponibil, comanda dvs. va fi închis automat. 2. Cumpărătorul este responsabil pentru orice asigurare, probleme și care a provocat daune de serviciu de transport maritim astfel de accidente, intarzieri sau alte probleme. În plus, cumpărătorul ar trebui să fie responsabil pentru orice taxe și/sau taxe percepute de către țara lor. Iar bunurile vor fi marcate ca "cadou" sau "proba" pentru clearance-ul vamale ușor și mai puțin responsabil. (dacă doriți să declare mărfurile și alte nume de element, sau specificați o valoare pentru personalizat, vă rugăm să ne informați atunci când se face comanda)

Garanție:

1. Toate produsele sunt inspectate înainte de expediere, deci, dacă nu sunteți mulțumit cu achiziționarea, puteți face schimb de articole într-o săptămână și trebuie să ne contactați în termen de 24 de ore de la primirea de achiziție 2. Transport maritim și de manipulare taxa nu este rambursabil și clientul ar trebui să fie responsabil pentru toate taxele de returnare și reshipping.

3. Întoarce toate elementele trebuie să fie în condiții originale, inclusiv cutie si accesorii. Oamenii defecte nu sunt garantate, cum ar fi rupt, zgâriat și așa mai departe. 4. Pentru orice produs, vă rugăm să trimiteți prin EMS sau local post, atunci când trimite înapoi.

Feedback-ul:

1. Cumpărătorul e devreme de confirmare va fi foarte apreciat după primirea elemente. 2. Deoarece feedback-ul dvs. este foarte important pentru dezvoltarea afacerii, sincer vă invităm să lăsați feedback-ul pozitiv pentru noi, dacă sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru. Se va lua doar 1 minut, dar 1 minut are extrem de importanta vitala pentru noi. 3. Vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi orice feedback negativ sau neutru. Vom lucra cu tine pentru a rezolva orice probleme. Vă mulțumim pentru înțelegere!

casca audio, kit interfon, cască pentru casca, Ieftin casca audio, De înaltă Calitate, kit interfon, China cască pentru casca Furnizori