Mini Electrocasnice Pretinde Joc Jucarii pentru Copii Casă de Joacă Bucatarie Jucarii Set de jucarii Educative pentru Copii Lumineze 16pcs

136.58lei

-51 %

278.77lei

Produs nou

In stoc

Intervalul De Vârstă > 3 ani
Avertizare Nu musca
Plastic Tip ABS
Numărul De Model 783192/786611
Material Plastic
Gen Unisex
Tip Jucarii Set De Bucătărie
Clasificarea Bucătărie
Nume De Brand SINGDIO

Cum pentru a juca

Baterie instrucțiuni

1.Elementele sunt livrate gratuit din china, prin intermediul ePacket pentru Statele Unite și folosind poșta aeriană în alte țări . 2.DHL este cel mai rapid mod de transport maritim. Daca comandati mai mult de anumite cantități, ne va fi livrat prin DHL. Este nevoie de doar aproximativ 3-7 zile lucrătoare. 3.În condiții normale, produsele vor fi expediate în termen de 7 zile lucrătoare de plată. Timpul de livrare este cel mai bun estimat, dar nu sunt garantate datorită diferențelor în vamă ori de compensare în țări individuale, care pot afecta cât de repede produsele sunt inspectate. Dacă nu primesc articol din cadrul așteptat timp, vă rugăm să ne contactați înainte de orice neutru/negativ feedback-ul, vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice problemă.

1.Satisfacția dumneavoastră și feedback-ul pozitiv este foarte important pentru dezvoltarea afacerii. Sincer vă invităm să lăsați feedback-ul pozitiv și 5 stele pentru a ne dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii. 2.Noi chiar sper să vă placă. Dacă nu sunteți mulțumit cu ea, vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi orice feedback neutru sau negativ, vom încerca pentru a satisface nevoile dumneavoastra.

1.Pentru orice motiv, nu sunteți mulțumit cu obiectele, vom accepta returnare și schimb în termen de 7 zile după ce ați primit articolele dvs. și vă va duce la costurile de returnare. Vom procesa cerere de rambursare în termen de 2-5 zile după ce vom primi returnat. 2.Dacă elementul este defect, vă rugăm să ne spuneți imediat pentru înlocuirea sau repararea. Dacă înlocuirea nu este disponibil,atunci o rambursare va fi emisă withtheoriginal metodă de plată.

Lucrăm de luni până vineri, dacă aveți orice întrebări sau nevoie de orice ajutor, vă rugăm să nu ezitați să ne e-mail oricând. Vom răspunde în termen de 24 de ore, vă mulțumesc! Beijing Ora 9:00 - 18:30

New York, Ora: 20:00 - 5:30 Ora Londrei: 1:00 - 10:30 Ora Moscovei: 4:00 - 13:30

Paris Timp: 2:00 - 11:30 Brasilia, Ora: 22:00 - 7:30

pretinde juca jucării, Bucatarie Jucarii, bucătărie de jucărie set, Ieftine pretinde juca jucării, Bucătărie de înaltă Calitate, jucarii, China bucătărie de jucărie set Furnizori