Mini Releu Întrerupător la Distanță Ușa Deschisă de la Distanță Buton Deschide Închide Circuitul Comutatorului Wireless 3.7 v, 5v 6v 7.4 v 9v 12v Micro de la Distanță Mică

55.92lei

-9 %

62.13lei

Produs nou

In stoc

certificare CCC
Tip De Element Switch-uri
Distanța De La Distanță 0-150M
Caracteristici Comutator de control de la distanță fără fir
Garanție 1
Nume De Brand MITI
Tip Comutator Control De La Distanță
Numărul De Model SKU6447
culoare 315mhz

Aplicație: produsele Noastre sunt utilizate pe scară largă în control de la distanță comutator de control de la distanță a pompei de pe și de pe, control de la distanță masina de pe și în afara, control de la distanță cu motor pozitive și negative, control de la distanță priza, LED control de la distanță, control de la distanță audio, control de la distanță electric usa, control de la distanță ușa de garaj de la distanță retractabile ușa, control de la distanță perdele, alarmă gazdă, alarma,control de la distanță motocicleta,control de la distanță masina electrica,control de la distanță MP3,telecomanda lumini, autoturisme control de la distanță, de securitate și alte civile si industriale sprijinirea zone îndepărtate, are avantaje de potrivire simplu, sigur și de încredere pentru modificarea de produse auxiliare.

Caietul de sarcini:

Tensiune de lucru: DC3.5V-DC12V

(Tensiunea de Lucru Gamă largă DC3.7V 4.5 V, 5V 6V 9V 12V totul este ok)

(se poate lucra cu curent continuu / baterie Reîncărcabilă litiu / baterie Reîncărcabilă Pal)

Sarcină maximă: 1A (au mai bine de Încărcare mai puțin decât 700ma)

Curent de repaus: 5ma

Releu, Curent de Lucru: 20-30ma

Dimensiune: 24*11*8mm

Modul de lucru: Moment de Comutare reglabil Fixat

Tipul de codare: Învățarea Punct pentru a adăuga Transmițător

În mod normal Port Deschis (NO) Port Comun (COM) în mod Normal, Aproape de Port (NC)

Intrare DC3.5V-Iesire DC12V 0V Comutare Valoare

De moment------------Apăsați pe Emițător buton și să păstreze, receptor, releu este activat, butonul de eliberare, receptorul releul este OPRIT.

Comutare---------------Apăsați emițător buton timp de 1 ora, receptorul releul este pornit, apăsați butonul din nou, receptorul releul este OPRIT.

Fixat------------------Apăsați transmițător butonul O, receptorul releul este pornit, Apăsați Butonul B, Receptorul este OPRIT.

Lista de ambalare:

1x Receptor

2xTransmitter (Bateria nu include)

Costul de transport maritim: dacă aveți orice livrare expres(cum ar fi:DHL,EMS,Fedex ),vă rugăm să contactați cu noi, în primul rând,putem oferi un discount .

de la distanță comutator de circuit, wireless micro comutator, micro comutator 12v, Ieftine de la distanță comutator de circuit, De înaltă Calitate fără fir micro comutator, China micro comutator 12v Furnizori