12*18cm 100buc Alb Placare termosudabile din Aluminiu, Folie de Plastic, Sac de Depozitare, de Sus Deschide Mylar Aluminizat Vid Husă Pachet Alimentar

62.54lei

-4 %

65.81lei

Produs nou

In stoc

Caracteristică Pliante,Eco-Friendly
Caietul de sarcini 12*18cm
Model Plat Tip
Numărul De Model Alb Placare Termosudabile Din Aluminiu, Folie De Plastic, Sac De Depozitare
Produs Cutie De Bomboane Accesorii
Tip De Metal Aluminiu
Forma Rulare Tip
Clasificarea Set
Tip Saci De Depozitare
Utilizarea Cheltuieli diverse
Aplicabile Spațiu camera de zi
Nume De Brand SUNT ÎN REGULĂ
Material Metal
Capacitate 4.7"*7.1"
Grosime 8 firul

Specificații Dimensiune: 12*18cm, 4.7"*7.1" rezistent la apa, sigiliu de căldură. Perfect pentru alimente / cafea / fasole / bomboane și zahăr / ceai / uscate, nuci si fructe / flori uscate / gustare de stocare pe termen lung. Poate folosi de căldură de etanșare etanșare pentru a sigila punga Material: Folie de Aluminiu Culoare: Alb Caracteristici: sac de folie de aluminiu, după uscat compus este făcut în sac de folie de aluminiu în funcție de proprietățile unice de aluminiu și alte materiale barieră. De aluminiu din cauza la lumina si stralucitor, puternic, bun barieră, impermeabile la gaze si vapori de apa, temperatura adaptabilitate, temperatură ridicată sau scăzută temperatură formă stabilă, umbrire și puternic, păstrând aroma și caracteristici excelente, deci, un sac de folie are O bună barieră de umiditate, de barieră, de întuneric, de permeabilitate și estetic caracteristici, vapori de apă rata de transmisie de până la , de asemenea, o funcție de etanșare. Plicuri din folie de aluminiu aspectul opac, de culoare alb-argintiu, anti-shine. Utilizarea produsului: viața de zi cu zi, în virtutea puterii sale proprietăți bune de barieră, de căldură de etanșare, umbrire, temperatură ridicată, temperatură scăzută rezistență, rezistenta la ulei, aroma de retenție, non-toxic și fără gust, moliciune și alte caracteristici, poate fi folosit ca fiecare sac de folie tipuri de circuite, produse electronice, de precizie, piese de mașini, bunuri de larg consum, produse alimentare, produse industriale, cum ar fi saci. Plicuri din folie de aluminiu folosite la ambalarea produselor alimentare, de obicei, folosite pentru ambalarea produselor din carne, pește uscat, produse acvatice, cârnați, rață, carne de pui, friptura de porc, alimente congelate, sunca, bacon produse, mezeluri, preparate din carne, muraturi, pasta de fasole, condimente, etc. Paul Hong, calitate, gust, culoare retenție.

Dacă ai nevoie de o altă dimensiune, vă Rugăm să faceți clic pe link-ul:

Poze

Drear Prieten,

Bine ati venit la magazinul nostru!! Sperăm că veți avea un cumpărături fericit aici.Va vom trimite un mare cadou gratuit doar Screenshot poza pe care ai să o împărtășească !!

Adaugă magazinul nostru :

nu va fi un e-mail pentru a vă informa despre toate noile sosire sau de reducere.

Orice problemă,vă rugăm să contactați cu noi înainte de a părăsi un comentariu negativ.ne va ajuta să-l rezolve,multumesc!!!!

geanta din plastic, de depozitare a alimentelor din plastic, pungă de plastic, Ieftine sac de plastic, Alimente de înaltă Calitate depozitare din plastic, China pungă de plastic Furnizori