Pentru Volkswagen VW Tiguan 2017 2018 2-Ge Car styling ABS Mat Mașină de Usa de Interior a Geamului Butonul Protector Capac Ornamental 5pcs

68.31lei

-16 %

82.28lei

Produs nou

In stoc

Înălțime Element 2cm
Tip De Material abs mat
Nume De Brand canmazon
An 2017 2018 Mâna Stângă Driver
Element De Lungime 38m
Tip De Element Interior Semifabricate
Lățime Produs 10cm
Extern De Certificare De Testare ISO9001
Numele Modelului 119421
Articol Greutate 0.6kg

Elementul Montat: (Acest Produs Este Accesorii Auto)

Compatibil cu Autoturisme: Volkswagen VW Tiguan Doua Generație 2017 2018 se Potrivesc Doar Pentru stângaci Driver

Element Descriere :

Stare: 100% de Brand nou . Material: de Înaltă Calitate ABS Mat. Include: 5 buc/set pentru 1 masina. A făcut într-un ISO 9001 facilitatea de a asigura o bună calitate. Instalarea ușoară,fără unelte. 3M auto bandă adezivă este atașat .

Metoda de instalare:

Pasul 1: vă rugăm să curățați locul cu alcool 50% să asigurați-vă că nu există praf.

Pas 2: elimina 3m adeziv în spate;

Pasul 3: se incinge 3m adeziv de pistol de aer cald;(Un sfat pentru a pune pe furnizate cu banda 3m este de a încălzi mânere și acoperă acest lucru face ca lipiciul de pe banda mai lipicios și vor rămâne pe veci!)

Pasul 4: instalați produsele în locul potrivit ,nu-ți speli mașina, în termen de 48 de ore.

Notificare:

Toate produsele noastre nu sunt potrivite pentru masina, care este varianta versiune. Daca masina ta este o variantă versiune , vă rugăm să contactați cu vanzatorul inainte de a cumpara.

ceea ce ne trimite exact ca imagine arată, vă rugăm să confirmați cu poze inainte de a licita la produs.

Transport Termenii:

Avizul de Rusia;

Ca urmare a exprima companie din Rusia actualizare multe noi termeni de livrare, fiecare receptor ar trebui numit în numele complet (numele complet care include trei cuvinte).Deci, vă Rog lăsați-vă numele complet? atunci când achiziționarea de bunuri. Avem nevoie de ea pentru a aranja livrare.Ia în considerare pentru a aduce un inconvenient, vă mulțumesc pentru cooperare.

Putem livra la nivel mondial

Elementul Va Fi Livrat în Termen de 3 zile lucrătoare de îndată ce Plata dvs. Verificate. Unele ori data va fi amânată din cauza lipsei. Cu toate acestea,va vom informa prin e-Mail.

Noi NU va fi responsabil pentru orice întârziere în timpul de livrare, inclusiv, dar nu limitat la vamă poștale verificarea, grevă,forță majoră etc.

Număr de urmărire vor fi furnizate On-line de urmărire este disponibil in 3-5 zile după livrare.

Putem livra bunuri pentru restul lumii.

Vom folosi China Post Air Mail"sau" EMS express" sau"Hongkong post air mail"pentru cumpărător, pentru livrarea de bunuri.Lungimea articole mai lungi,vom folosi" EMS express" pentru cumpărător de a livra.

"China Post Air Mail":Coletul va fi, în general, în 15 zile - 35 de zile ajunge adresa ta.

Uneori,din cauza numărului excesiv de post-procesare pachet, sau control vamal, pachet, colet, ocazional, va fi amânată. Pentru că oficiul poștal sau vamal, provocând întârzieri parcelă parcelă, uneori, după 25 de zile pentru a ajunge adresa ta, sau chiar o lună mai târziu parcelă pentru a ajunge la adresa ta.De exemplu,Brazilia va coasta de 25-60 de zile.

"Hongkong post air mail":Coletul va fi, în general, în 15 zile - 35 de zile ajunge adresa ta.

"EMS express":de obicei 7 zile - 15 zile va sosi adresa ta.

Uneori, din cauza post office se ocupă de pachete cantitatea crește, sau vamale coletul, pachetul este uneori întârziată, incluziuni poate fi în 9 zile după sosirea adresa ta.De exemplu,Brazilia va coasta de 25 - 60 zile

"EMS express" și "EPacket express"

capitonaj protector, capac protector, protector ușa de la mașină, Tapiterie ieftin protector, De înaltă Calitate, capacul protector, China protector portiera Furnizori