2 buc limitator DC6V-36V router cnc cu laser co2 mașină de oprire de urgență TL-Q5MC1 5mm Senzor NPN 3 fire Comutatorul de Proximitate Inductiv

36.29lei

Produs nou

In stoc

Numărul De Model X, Y, Z axa
Nume De Brand NCSign
DIY Consumabile Prelucrarea lemnului,tăiat hârtie/plastic/materiale textile,și așa mai departe

Inductivi Senzor de Proximitate, TL-Q5MC1 NPN,cu 3 fire NU, 6-36V DC Comutatorul de Proximitate pentru CNC Router

Model: TL-Q5MC1 Dimensiune: 17*17*28 mm Distanta de Detectie: 5 mm Ieșire: NPN,cu 3 fire,NU Tensiune de Lucru: 6VDC-36VDC Ieșire Curent: 300mA Material: Plastic ABS Pachetul include: 2 buc CNC Gravura Router Senzor de Proximitate TL-Q5MC1 Livrare: statele UNITE ale americii, Rusia, prin E-Pachete, în altă țară, prin e-mail înregistrată cu număr de urmărire. Atunci când plata este confirmat, de transport maritim va fi făcută în termen de 1-2 zile lucrătoare. Putem face upgrade de transport DHL/Fedex/EMS, dacă aveți nevoie, vă rugăm să contactați cu noi. Este nevoie de aproximativ 7-15 zile lucrătoare de la statele UNITE ale americii și Rusia. dacă pentru alte țări, vă Rugăm să verificați următoarele referințe:

Tara

Aprox. Timp De Transport Maritim

Marea BRITANIE / Australia

20-30 de zile lucrătoare

Canada / Spania / Franța / Western Euro

25-40 zile lucrătoare

Italia / Germania / Altele

25-45 de zile lucrătoare În cazul puțin probabil că o revenire este cerere, putem accepta returnarea element în termen de 60 de zile după ce cumpărătorul primește. Toate retururile trebuie să includă elemente originale nedeteriorate, în re-stare vandabile, ambalajul original. Cumpărătorul este responsabil pentru costurile de transport.

Avem o echipa excelenta de a sprijini serviciul clienți, pentru a răspunde la orice întrebare și a vă ajuta să rezolve problema,asa ca NU ezitati sa ne contactati!

Caută agenți peste tot în lume, va vom oferi cele mai Bune de Cotare.

masina de comutator, întrerupătorul de, comutator de proximitate, Comutator ieftine mașini, De înaltă Calitate comutator comutator, China comutator de proximitate Furnizori