De Înaltă Precizie Cald Se Topesc Fiber Cleaver Fibra Optica De Taiere Cutit Cleaver Fibra Optica Cleaver Fibra Cutter

161.45lei

Produs nou

In stoc

Tipic Despica Unghi în termen de 0,5 Grade
Nume De Brand TRENSBATTER
Numărul De Model FC0709
Cleaver Dimensiuni 60 x 57 x 45mm
Greutate 280
Acoperire diametru 250um ~ 900um

De Înaltă Precizie Cald Se Topesc Fiber Cleaver Fibra Optica De Taiere Cutit Cleaver Fibra Optica Cleaver Fibra Cutter

Speficications Aplicabile fibre de Siliciu fibre optice Acoperire Diametru 250um ~ 900um fibre Goale diametru 125um Despica Lungime de 5-20mm Despica Unghi Lamă de Viata >48,000 scindează Dimensiune 58 mm(W) X 54(D)mm×28 mm(H) Greutate 280g

PLATA

1. Putem accepta plata prin Escrow, Western Union și T/T. Cel mai bun mod este direct plată on-line,puteți alege singur. Dacă doriți să utilizați alte termene de plată, vă rugăm să ne anunțați înainte, atunci când comanda.

2. Plata integrală trebuie făcută în termen de 7 zile de la plasarea comenzii, sau comanda va fi nulă sau anulată de către sistem.

3. Asigurați-vă că ați completat toate informațiile detaliate ca persoana de contact, adresa, codul poștal și numărul de telefon atunci când completarea cumpărătorului informații.

TRANSPORT

1. Va vom trimite bunurile în termen de 5 zile lucrătoare după ce plata a fost confirmată.

2. Putem oferi serviciile internaționale de transport maritim, după cum urmează:

China Post Air Mail, HK Post Air Mail, EMS, TNT, DHL, UPS, Fedex. Implicit modalitate este prin China post air mail și HK post air mail.

3. Cumpărătorul este responsabil pentru asigurarea medicală, problemele și care a provocat daune de serviciu de transport maritim, cum ar fi accidente, intarzieri sau alte probleme. În plus, noi nu suntem responsabili pentru orice taxe vamale sau a taxelor la import, aceste taxe nu sunt incluse în elementul de preț și costul de transport maritim.

GARANȚIE ȘI GARANȚIE

1. Toate produsele sunt inspectate și testate înainte de expediere. dacă nu sunteți mulțumit cu bunurile, puteți face schimb de obiecte în termen de 7 zile și trebuie să ne contactați în termen de 24 de ore după primirea articolelor.

2. Transport maritim și de manipulare taxa nu este rambursabil și clientul ar trebui să fie responsabil pentru toate taxele de returnare și reshipping.

3. Întoarce toate elementele trebuie să fie în condiții originale, inclusiv cutie si accesorii. Om-defecte nu sunt garantate, cum ar fi rupt, zgâriat și așa mai departe.

4. Pentru orice produs, vă rugăm să folosiți EMS sau local post, atunci când trimite înapoi

FEEDBACK-ul

1. Cumpărătorul e devreme de confirmare va fi foarte apreciat după primirea elemente.

2. Deoarece feedback-ul dvs. este foarte important pentru dezvoltarea afacerii, sincer vă invităm să lăsați feedback-ul pozitiv pentru noi, dacă sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru. Se va lua doar 1 minut, dar 1 minut are extrem de importanta vitala pentru noi.

3. Vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi orice feedback negativ sau neutru. Vom lucra cu tine pentru a rezolva orice probleme.Vă mulțumesc pentru înțelegere.

Fibre tăietor, optice cleaver, fibra optica cleaver, Ieftine fibre tăietor, De înaltă Calitate optică cleaver, China fibra optica cleaver Furnizori