Femei esarfe brand de lux, Reală Eșarfă de Mătase Fum Șal Roz arabă eșarfe Hijab musulman pashmina iarna mătase nou-născut împachetări

104.52lei

Produs nou

In stoc

Tip De Element Eșarfe
Model Tip Solid
Numărul De Model SHYF16046 100% reale eșarfă musulman arab hijab
Eșarfe De Tip Sal, Folie
Dimensiune 200x65cm, 200x130cm, 250x130cm
Stil Moda
Material Mătase
Gen Femei
Eșarfe Lungime >175cm
Numele Departamentului Adult

Toate Probele sunt luate de probe reale;pe care le va primi sunt exact aceleași ca ai vazut pe site-ul nostru;Ele sunt de înaltă calitate, 100% Mătase eșarfe și șaluri; Dimensiune: 200x65cm,200x130cm,250x130cm 3dimensiunea pentru selecție

Nr. 1 Plata

1.Tot de plată este protejat de Escrow .Atunci când plasați o comandă, vă rugăm să plătească la timp. Vom aranja deliveras am primit plata dvs. mesaj.

2.Plata este eliberat numai după ce bunurile au fost primite de tine.Vă rugăm să nu vă faceți griji pentru a face comanda la noi.

3,Mai multe comenzi, mai mult preț competitiv pentru tine.

Nr. 2 Transport și predarea

Vom folosi în principal China post air mail /E-pachete/ DHL/UPS/FEDEX/EMS.

China post air mail /ia despre 7-40 zile(sau mai mult) la obicei;

E-pachete de Acum numai la Statele Unite ale americii este de aproximativ 7-26days ca de obicei

DHL/UPS/FEDEX nevoie de aproximativ 3-7 zile de la obicei; EMS durează aproximativ 7-15 zile de la obicei.

No. 3 taxele Vamale si de Asigurare

În cele mai multe timp, cumpărătorul nu trebuie să plătească orice vamale. Ei declara ca un cadou și o valoare scăzută pentru a evita taxa.

Dar, uneori, în unele țări, colaboratorul vamal este strictă. Noi nu suntem responsabili pentru orice taxe vamale,

Vă rugăm să verificați politica vamală la propriul loc, cum ar fi Italia și Olanda. Dacă trebuie să plătească taxele vamale, este de datoria ta să-ți propria țară, cumpărătorul ar trebui să înțeleagă această situație. Cumpărătorii sunt responsabili pentru orice asigurare. Vă rugăm să contactați cu noi, în avans, dacă aveți nevoie.

Nr. 4 De Rambursare

Schimb Doar

1. Dacă nu sunteți mulțumit cu achiziția dvs., puteți face schimb de element,și a reveni articol trebuie să fie în starea inițială, cumpărătorul este responsabil pentru toate costurile de transport suportate.

2. Cumpărătorul trebuie să ne contactați în termen de 3 zile de la livrare, dacă doresc să schimb defecte sau incorect elementele livrate.

Nr. 5 Feedback-Ul

1.Dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să ne contactați prin Evsolution.ro cu numele tău / Evsolution.ro ID & număr articol înainte de a comanda.

2.Ca un vânzător responsabil, vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva orice problemă. Vă rugăm să comunice cu noi înainte de a vă sunt de gând să lăsați-ne un neutru / negativ feedback-ul.

3.Compania noastra Exprimam Speranta tuturor clienților noștri sunt mulțumiți cu produse de calitate.Vă mulțumiți Este o Mare Plăcere.Asta e Scopul nostru Final!

4. Deci, este foarte important pentru a obține dvs. de 5 stele Feedback bun, după ce ai primit produse de Calitate,iar noi vom fi foarte încântați dacă puteți introduce magazinul nostru prietenilor tăi și familia.Ne exprimam speranta ca va fi unul dintre clienții Noștri VIP în viitor pentru a obține preț competitiv decât de noi clienti.

Dacă Nu sunteți mulțumit cu produsele noastre,vă rugăm să ne dea bună sugestie,vom încerca noastre cele mai bune pentru a îmbunătăți mai bine și mai bine.Și da mulțumit de Răspuns imediat. Astfel încât să Putem oferi cele mai bune servicii de la alții.

Nr. 6 Despre SunnyHome

Draga toți clienții:

Sunnyhome este una dintre cele sincere și profesionale produse de mătase companie în Xiamen,Provincia Fujian,China. Dacă sunteți un angrosist sau un comerciant cu amănuntul care nu este bun de vânzări, și ca stilurile noastre sau aveți o idee bună despre stilul sau de a coopera.Simțiți-vă liber să contactați cu noi.

Vă rugăm sperând că putem construi un timp bun cooperarea de afaceri cu tine.

folie de nou-născut, real eșarfă de mătase, eșarfă musulman, Ieftine nou-născut folie, Real de înaltă Calitate de mătase eșarfă, China eșarfă musulman Furnizori