Tokina 11-16mm f/2.8 AT-X 11-16 Pro DX II Obiectiv pentru Nikon D3200 D3300 D3400 D5200 D5300 D5500 D5600 D7100 D7200 D90 D500

2 014.56lei

Produs nou

In stoc

Tip Obiectiv automata
Greutate 501g-600g
Tip De Scenă Peisaj
Pachet Da
Modul De Focalizare Af, Mf
Tip De Interfață NIKON
Diafragma Minimă F22
Numărul De Model tokina 11-16mm f/2.8
Tip Obiectiv Cu Zoom
Număr de Lamele Diafragmă 9 Lamele
Focalizare Tip Unghi Larg Zoom
Utilizarea Camera
Diafragma Maximă f/2.8
Lentile cu Filtru UV Dimensiune 77mm
Nume De Brand NIKON
Full Frame No
Calibru 77 mm

Tokina AT-X 116 PRO DX II-a 11-16mm f/2.8 Obiectiv

Repere de produse Gama Diafragma: f/2.8-f/22 Proiectat pentru Camere foto cu Senzori APS-C Intern Silențioasă de Focalizare AF cu Motor One-Touch Focus Ambreiaj Mecanism Două Lentile Asferice Elemente Doi Super-Lentile cu Dispersie Redusă Elemente Multi-Strat de Acoperire Filet Filtru 77mm

AT-X 116 PRO DX II-a 11-16mm f/2.8 Obiectiv pentru Nikon Mount de Tokina este un ultra-wide cu unghi de focalizare automată obiectiv cu zoom cu un fast constantă f/2.8 diafragma maximă. AT-X 116 PRO DX II obiectiv este conceput pentru aparatele foto digitale cu APS-C-dimensiune CMOS sau CCD senzori. Unghiul său de vedere variază de la 104-84° și se poate concentra la fel de aproape ca 11.8". Nouă lamele diafragma ajuta pentru a produce moale out-of-focus medii, în timp ce două Super-Low sticlă cu Dispersie elemente asferice și două elemente de ajutor pentru a realiza un contrast excelent, claritate și minime aberatiile cromatice. Ca o actualizare a lor AT-X 116 PRO DX, Tokina a îmbunătățit multi-strat de acoperire pentru a minimiza reflexia luminii și de a îmbunătăți performanța optică. Această actualizare PRO DX II are, de asemenea, un intern tăcut concentrându-se motorului care permite lentilă pentru a utiliza focalizarea automată pe camerele Nikon care nu au un AF de transmisie și a motorului.

Tokina e One-Touch Focus Ambreiaj Mecanism permite fotografului pentru a comuta între focalizarea automată și manuală, focalizare cu o simplă apăsare a inelului de focalizare. Fixându-l în față într-autofocus și înapoi în focalizarea manuală este tot ce are nevoie să fie făcut, nu este nevoie pentru a regla AF/MF comutatorul de pe corpul aparatului foto. O constantă f/2.8 diafragma maximă beneficiile de lucru în situații de lumină scăzută, și, de asemenea, ajută la crearea o adâncime superficială a câmpului. Interne tăcut concentrându-se motorului permite lentilei pentru a utiliza focalizarea automată pe Nikon organisme care nu au un AF de transmisie și a motorului. Două Super-Low sticlă cu Dispersie elemente asferice și două elemente, precum și îmbunătățit multi-strat, atinge excelenta claritate și contrast și de a reduce aberațiile. One-Touch Focus Ambreiaj Mecanism oferă un comutator simplu de focalizare manuală pentru a focaliza și înapoi din nou. Inelul de focalizare se fixează înainte de AF și înapoi pentru MF. E operabil cu o singură mână și elimină necesitatea de a trece de la AF și MF pe corpul aparatului foto.

Garanție

Am promisiunea de 1 an de garanție inclus împotriva defectelor de material sau de manoperă. Garanția nu acoperă utilizarea abuzivă (de exemplu, lichide, nisip, impact, deteriorare, etc.).Reparații este gratuit, dar cumpărătorul să plătească costul de transport maritim.

Problemă De Calitate

Elementele noi vândute este în stare bună și au fost chacked cu atenție înainte de shippment.Vom încerca noastre cele mai bune pentru a evita orice problemă de calitate.

DSLR aparat de fotografiat și lentile sunt obiecte de mare valoare și sperăm că veți avea o experienta placuta la cumparaturi. Cu toate acestea, dacă aveți orice întrebări cu privire la calitatea produsului (inclusiv crezi că nu funcționează corect), asigurați-vă că să furnizeze un raport de testare emis de producător oficial centru de servicii pentru clienți pentru a demonstra că produsul este defect. Pe această bază putem negocia o revenire sau o rambursare parțială soluție. Dacă nu puteți obține oficial certificat de testare, puteți returna bunurile pe premisa de la vânzător consimțământul (cumparatorul suporta costul de retur).

Transport

Am expediat-o prin EMS/DHL/China Post Air Mail de la prima dată de la Beijing, China, după ce plasați comanda si plata de succes.

Important!!! Camere si lentile valoare scump, vă Rugăm să verificați personal pentru a confirma elemente nu este deteriorat în timpul de livrare. În caz contrar, ar trebui să declare elementele deteriorate și de a solicita oficiul poștal/logistica companiei să emită oficial de certificare a documentelor.

Taxe Vamale

Taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau costul de transport maritim. Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului.

Legale, sunt depuse Eforturi pentru a reduce taxele de import (sau GTS sau T. V. A. sau alte Taxe) în diferite țări, și, în cele mai multe cazuri, există puțin sau nimic de plătit. Cu toate acestea, această tranzacție exclude o astfel de taxe (dacă este cazul). Vom face tot ce putem pentru a din punct de vedere legal reduce TVA de expunere la cerere. În nici un caz, noi nu va fi responsabil pentru taxe (TVA).

Aveți orice întrebări, nu ezitați, mesaj pentru whatsapp: 0086-13701011916

obiectiv pentru nikon, obiectiv pentru nikon d3200, tokina 11-16mm f/2.8, Ieftin obiectiv pentru nikon, De înaltă Calitate obiectiv pentru nikon d3200, China tokina 11-16mm f/2.8 Furnizori