Caderno Epocă Notebook Totoro Lemn Notepad 40Sheets Molang Gol Jurnal de călătorie Notebook Cadou de Papetărie, în Seturi

54.62lei

-18 %

66.61lei

Produs nou

In stoc

Dimensiune 170*130mm
Numărul De Model NB1556
Utilizarea Note De Zi Cu Zi
Paginile Interioare 40Sheets
Material De Acoperire Hârtie
Utilizare Material Escolar
Utilizare cadou
Tip Compoziția Carte
Stil Vintage
Cu Blocare No
Ocazie notebook-uri de hârtie
Caracteristică Agenda
Nume De Brand JUGAL
Material Lemn
Parte Modul De Legare Spirala
Acoperi Duritate Greu Caiet

Caderno Epocă Notebook Totoro Lemn Notepad 40Sheets Molang Gol Jurnal de călătorie Notebook Cadou de Papetărie, în Seturi dimensiuni: ambalaj Original 190 * 185CM Carte: 17 * 13CM Greutate: 320G Aproximativ 40 Coli/80Pages 4 culori,vom nava de întâmplare. Sunt manuale de măsurare, vă rugăm să înțelegeți unele erori nu pot fi evitate -

Dimensiuni: ambalaj original 19.5 * 19.5 * 3CM

Carte: 17.5 * 13 cm

Pen: 16CM

Greutate: 280G

Aproximativ 40 Coli/80Pages

2 culori,B și C

Pentru detalii

1.Vă rugăm să selectați elementele interesat de comanda.

2.Vă rugăm să lăsați disponibile, adresa,e-mail,persoană de contact,în special de telefon de contact,este foarte important,vom ține legătura cu tine despre transport.

Detalii de transport maritim

1.Am expediat în întreaga lume.

2.Ne va livra comenzile în timp promis.

3.Gratuit HK post air mail,Normal timp de livrare este de aproximativ 20 de~45 de zile la ușa ta, acest serviciu este completat de ambele Chineză oficiu poștal și oficiu poștal local.

4.Dacă possibe, vă sugerăm să utilizați DHL exprimarea sevice, timpul normal de livrare este de aproximativ 3-6 zile lucrătoare de la ușa ta.

5.Taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport. Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului. Vă rugăm să verificați cu țara biroului vamal pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de licitare/cumpărare. Aceste taxe sunt de obicei colectate de către livrarea de mărfuri (de transport) companie sau atunci când vă alegeți elemente – nu le confunda pentru taxe de transport suplimentare

Detalii de plată

1.Puteți face plata on-line pe noastre Evsolution.ro magazin de siguranță Escrow.

2.De asemenea, puteți e-mail comenzile de la noi și ne platesc prin Western Union sau transfer Bancar, Transferul după ce factura noastră.

Detalii pachet

1.Utilizați Bule Sac la pachet și apoi pungă de OPP pack pe bucata,mai multe piese pe mare OPP sac.

2.Dacă dumneavoastră pentru cantitatea este peste 50pcs,vom folosi carton pentru ambalajul exterior pentru tine.

Feedback-ul

1.Ca majoritatea oamenilor sunt conștienți, Evsolution.ro funcționează pe un sistem de feedback care este crucială în construirea și de stabilire a încrederii între cumpărători și vânzători deopotrivă.

2.Întotdeauna ne lăsați feedback-ul pozitiv pentru clienții noștri evaluate și sperăm că vă va face același lucru pentru noi, dacă sunteți mulțumit cu achiziția dvs. și serviciul nostru.

turiștii notebook, jurnal de călătorie, vintage notebook, Ieftin, călătorii notebook, De înaltă Calitate jurnal de călătorie, China epocă notebook Furnizori