Transport gratuit 50g Super Rapid împâslitură de Fibre Scurte de Lână în Ac Simțit lână simțit Luminoase de culoare roz felting umed

26.24lei

Produs nou

In stoc

Tip De Produs Alte Fibre
Material 100% LÂNĂ
Tip De Fibre Top
Tip Merinos
Utilizarea lână simțit

De înaltă calitate, 100% lână,aceasta comanda este 50g/bucata.

Acest lucru este Scurt fibre simțit lână de înaltă calitate.

Acesta este conceput atât pentru ac și felting umed.

Viteza mai repede, mai Repede Împâslire, Perfect în Ac și Felting Umed.

Reduce suprafața creț, mai puțin inutile parul de pe suprafață.

Vă rog să rețineți:imaginile uneori varia ușor de la culoarea de produsul real.

TRANSPORT TERMENII:

1.Timp de procesare:noi, de obicei, nava în termen de 2-5 zile lucrătoare după ce a primit plata integrală.

2.Servicii de transport maritim:în mod normal, oferim Transport Gratuit prin china post air mail.

TIMP DE LIVRARE:

1.De obicei durează aproximativ 15-30 de zile lucrătoare pentru a primi produsele comandate(mai ales în 10-20 de zile lucrătoare).

2.De transport maritim internațional este afectată de mai mulți inconstant factori,e.g.vamale,bilete de avion,de vreme,de război și de politică comercială,prin urmare, transporturile pot obține întârziată uneori.Vă rugăm să ne contactați dacă încă nu au primit obiecte după timpul estimat de sosire,atunci cu siguranță vom afla și de a rezolva problema pentru tine în mod satisfăcător.

CONTACTAȚI-NE:

1.Toate e-mailurile vor fi răspuns în termen de 1 zi lucrătoare.Dacă nu primiți răspunsul nostru,vă rugăm să re-a trimis un e-mail sau trimite un mesaj la noi,și ne va răspunde la tine cât mai curând posibil.

2.Vă rugăm să rețineți că culoarea de reprezentare este subiectul de fabricație variație și nu poate fi exactă.De asemenea, rețineți că setările monitorului poate varia de la calculator la calculator și pot denatura culoarea reală.Vă rugăm să citiți cu atenție acești termeni înainte de a plasa oferta.

simțit fibre, ac lână împâslire, ac felting, Ieftine simțit fibre, De înaltă Calitate, ac lână împâslire, China ac felting Furnizori