10buc DIN933 M10 x 80 Complet Filetate din Plastic Alb Nailon Șuruburi Hexagonale Cap Hex Bolt Șurub șuruburile de fixare

40.17lei

-9 %

44.61lei

Produs nou

In stoc

Material Nailon
Dimensiune M10 x 80
Standard DIN933
Numărul De Model 10buc DIN933 M10 x 80 Nailon
Origine Ningbo,China(continentală)
DIY Consumabile Pentru prelucrarea metalelor
Acoperire Nici unul

DIN933 Complet Filetate din Plastic Alb Nailon Șuruburi Hexagonale Cap Hex Bolt Șurub șuruburile de fixare

Plățile

1. Vom accepta Escrow , un lider terțe părți platforma de plata online de la Alibaba Group.

2. Plata trebuie să fie făcută în termen de 5 zile lucrătoare neplătite, litigiul va fi depus la Evsolution.ro pentru non plata ofertanți.

3. Dacă aveți orice întrebări cu privire la plată, pls contactati-ne prin e-mail sau trademanager. Transport și servicii Poștale

1. Asigurați-vă că adresa de livrare si codul POSTAL cu atenție înainte de a vă plăti. Ne rezervam dreptul de a percepe taxa de transport maritim din nou pentru produsele returnate din cauza livrat greșit adresa.

2. Elementul va fi trimis în termen de 1-5 zile lucrătoare, în principal, prin China Post Air Mail după clară de plată (cu excepția week-end și de vacanță).

3. Număr de urmărire disponibile după expediate - China Post Obișnuit Pachet Mic Excluse .

4. Transport accelerat disponibile, pls verifica cu noi pentru detalii.

5. Timp de livrare și Urmări Numărul:

a) Aer e-Mail: 15-30 de zile lucrătoare

Metoda De Transport China Post Obișnuit Pachet Mic Plus

China Post Air Mail

Numărul Piesei Nr.

Da

Statele Unite Ale Americii

10-20 de zile lucrătoare, MAX 30 de zile

10-20 de zile lucrătoare, MAX 30 de zile

Australia, Canada, Regatul Unit

10-25 zile lucrătoare, MAX 34 de zile

10-25 zile lucrătoare, MAX 34 de zile

Franța, Germania, Spania, Europa De Est

12-28 zile lucrătoare, MAX 35 de zile

12-28 zile lucrătoare, MAX 35 de zile

Rusia, Brazilia

20-40 zile lucrătoare, MAX 45 de zile

20-40 zile lucrătoare, MAX 45 de zile

America De Sud

25-45 zile lucratoare, MAXIM 50 de zile

25-45 zile lucratoare, MAXIM 50 de zile în Altă țară 20-45 zile lucratoare, MAXIM 50 de zile 20-45 zile lucratoare, MAXIM 50 de zile

b) EMS: în mod Normal de 7-10 zile lucrătoare

c) DHL: în mod Normal, 5-8 zile lucratoare

6. Timp de transport maritim este doar estimat, dar nu sunt garantate. Uneori este nevoie de mai mult de câteva zile mai ales în timpul perioadelor de vârf, datorită locale client clearance-ul. Dacă nu ați primit elementul după timpul de livrare, vă rugăm să ne contactați prin e-mail sau trademanager pentru a rezolva.

7. Taxe de Import, impozite și taxe NU sunt INCLUSE în prețul sau costul de transport maritim. Acolo taxele sunt cumpărător?responsabilitatea. Pls verifica cu țara ta?s biroului vamal pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de licitare sau de a cumpara.

8. Taxele vamale sunt, în mod normal, practicate de compania de transport maritim sau colectate atunci când vă alegeți elementul în sus. Aceste taxe nu sunt suplimentare taxele de transport. Se Întoarce Și Restituiri De Politica

1. Restituirile sunt disponibile numai pentru produsele cu defect și trebuie să ne dea un motiv specific despre produsele defecte.

2. Aveți la dispoziție 7 zile pentru a ne contacta și de 10 zile pentru a returna elementul de la data la care a fost primit.

3. Puteți primi o rambursare completă, după ce voi primi elementul întors.

4. Revenit element trebuie să aibă toate ambalajele originale și accesorii și veți plăti taxa de returnare. Feedback-ul și Comunicarea

1. Dacă ați primit mulțumit de produs, fac pls da-mi 100% perfect "de Cinci Stele" scoruri pentru produsele și serviciile noastre. Nu va fi apreciat.

2. Dacă nu sunteți mulțumit cu achiziția dvs. pentru orice motiv, doar să ne contactați înainte de a părăsi feedback neutru sau negativ. Vă mulțumim pentru cooperare.

3. Cred ca o buna comunicare poate rezolva orice probleme și să ne aducă de bună prietenie.

șurubul de perete, șurub plier, șurub post, Ieftine șurubul de perete, De înaltă Calitate șurub plier, China post șurub Furnizori