3 Buc/Lot Electric LED Flotoare de Pescuit Lumina de Noapte Luminos Bobbers Cu Baterie Loc Electroni Flotabilitate Lac de Pescuit la Crap Float

43.44lei

-29 %

62.05lei

Produs nou

In stoc

Feature3 plute pentru pescuit
categorie Vertical Geamandura
feature5 cu baterie
Numărul De Model Electric cu LED-uri Float
feature9 Flotoare De Pescuit Bobber
Plastic Tip Electric cu LED-uri Float
feature6 echipamente de pescuit
Forma Mult
Material Flotor De Plastic
Poziția Rezervor Iaz Flux Ocean Beach Lake
Tip Float Luminos Float
Nume De Brand QualyQualy
Tip De Produs Pescuit Float
feature1 Flotoare De Pescuit
Tip Electric cu LED-uri Float
Tara China
feature7 accesorii de pescuit
feature8 Noaptea Flotoare De Pescuit
feature2 Luminos Pluteste
Deriva Tip Coadă Coada Lunga
Facilitate4 Flotoare De Pescuit
Dimensiune LED Electric Float

3 Buc Mulțime THKFISH Baterie Lumina de Noapte Luminos Electronice a CONDUS Flotoare de Pescuit Flotabilitate Lac de Crap Caracteristici:

Strălucitoare și luminoase de culoare este vizibil pe timp de noapte,Plutesc pe apă vertical

Din ușoare nanophase materiale cu mai bine de flotabilitate și de sensibilitate.

Bateria va fi ultima 300hours așa că nu vă faceți griji despre float nu pot luminat. Baterie: CR425, fiecare flotor cu o baterie includ. Perfect pentru a prinde pește, cum ar fi panfish, steelhead, walleye, și somn, Crap, etc. Caietul de sarcini:

Dimensiune:#1/#2/#3. Lungime:5.1 in/5.5 în/5.9 in/ Floatage:0.03 oz/0.045 oz/0.06 oz Pachetul Inclus: 3pcs Flotoare de Pescuit +3pcs baterii+5 buc Float Scaun

În prezent,puteți plăti folosind Boleto,Visa,MasterCard,QIWI,Westein Uniunii,Maestro card de debit,Webmoney și transfer Bancar,Mai multe opțiuni de plată va fi disponibil pe Evsolution.ro în viitor.

1. Toate articolele vor fi verificate și bine ambalate înainte de a trimite.Elementul va fi disppatched în termen de 2-5 zile lucrătoare de la cumpărător plata comenzilor.

2. Toate coletele expediate prin posta normala sunt limitate în greutate în termen de 2 KG,dacă coletul este excesul de greutate,vă vom trimite în colete separate.

3. Este nevoie de aproximativ 15-60 de zile la locul tău.(Poate dura mai mult pentru unele zone îndepărtate)

4.Puteți alege mai rapid mod de transport maritim dacă vrei să-ți coletul mai devreme,de asemenea, sper că nu te deranjează să plătesc taxa de transport.(Vă rugăm să confirmați adresa dvs. este livrabil și telefonul este accesibil)

Transport Garantie: rambursare Completă va fi lansat sau vom aranja înlocuire de transport maritim, dacă nu primiți coletul în data de livrare.

Garantie: Toate produsele beneficiază de 1 an gratuit de garanție,vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți în cazul în care elementul nu funcționează bine(costul de transport este pe cumpărători)

Vom încerca noastre cele mai bune pentru a ajuta clientii sa evite taxe suplimentare,dar cumpărătorul ar trebui să fie responsabil pentru clearance-ul odată ce pachetul a fost organizat de Obiceiurile locale.

Pescuit Float, pescuit bobber, luminat bobber, Ieftine pescuit float, De înaltă Calitate de pescuit bobber, China luminat bobber Furnizori