5 seturi de Antrenare a Pompei de Ulei cu Worm Gear Set pentru Drujba Chinezeasca 4500 5200 5800 45CC 52CC 58CC Piese de Schimb 45CC/52CC/58CC

75.41lei

-24 %

100.53lei

Produs nou

In stoc

Nume De Brand JONO ÎNGRIJIRE
Tip
Inclusiv
Caracteristică
culoare Argint
En-gros
drujba piese de schimb Pompa de ulei cu angrenaj melcat
Material
Numărul De Model 5200

NOUL MAGAZIN DESCHIS ACTIVITATEA DE PROMOVARE

Pentru a mari este binevenit și va primi un discount de mare, să ne contactați managerul Comercial

Nume produs:5 seturi de Antrenare a Pompei de Ulei cu Worm Gear Set pentru Drujba Chinezeasca 4500 5200 5800 45CC 52CC 58CC Piese de Schimb 45CC/52CC/58CC

Pachetul include:5sets pompa de Ulei cu angrenaj worm

De Brand nou,non original,dar poate se potrivesc pe mașina originală.

Cumpara cum este și așa cum este ilustrat condiție.

Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților! Feedback-ul este foarte important, vă rugăm să ne contactați imediat ÎNAINTE de a ne da feedback neutru sau negativ, astfel încât să putem răspunde în mod satisfăcător preocupările dumneavoastră.

Este imposibil de a aborda problemele, dacă nu știm despre ele!

1. Toate piesele de schimb au un termen de 2 luni de garanție.

2. Produsele defecte TREBUIE să FIE raportate și returnate în perioada de garanție (și în ambalajul original, dacă este posibil). Trebuie să ne spui ce este defect și să ne dea numărul de ordine dumneavoastră. NU REPARE SAU SĂ ÎNLOCUIASCĂ ELEMENTELE CU O GARANȚIE EXPIRAT.

Sunteți de acord cu toate politicile menționate mai sus, la comanda pe Evsolution.ro!

1) Vom accepta Alipay, West Union, TT. Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW.

2) Plata trebuie să fie făcută în termen de 3 zile de la comanda.

3) Dacă nu puteți checkout imediat după licitație de aproape, vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou Plățile trebuie să fie finalizate în termen de 3 zile.

Toate element Vine cu Bază 2 Luni Vânzătorii de Garanție,în cazul în care elementul defect în 2 Luni,Noi va oferim înlocuire fără Încărcător suplimentar(inclusiv taxa de transport maritim), după ce vom Primi elementul Defect.

Dacă elementul Defect dupa 2 Luni,Cumpărătorii pot încă să-l trimită înapoi,va Vom contacta furnizori sau Fabrică pentru Garanție.Cumpărătorii ar Putea avea Nevoie de a plăti taxa de Transport Pentru a retrimite elementul înlocuit.

Dacă elementul DOA(Dead de Sosire),Cumpărătorii Pot returna in 14 Zile,Vom Înlocui cu element Nou după ce vom primi DOA element.Vă rugăm să ne Contactați Înainte de a trimite produsul înapoi.

Toate articolele pot fi returnate pentru schimb numai. Cumpărătorul are responsabilitatea pentru toate returnare, inclusiv DOA sau defecte reveni.

1.Timpul de livrare este de mentionat ca mai jos:

Tara

Aprox. Timpul de livrare

Statele Unite Ale Americii

8-15 zile lucrătoare

Marea Britanie / Australia

10-21 zile lucrătoare

Canada /Europa / Rusia

În mod normal, 14-21 de zile lucrătoare, dar uneori este nevoie de până la 30 de zile din cauza Obiceiul de Inspecție.

Asia De Sud Și Orientul Mijlociu

În mod normal, 14-21 de zile lucrătoare, dar uneori este nevoie de până la 30 de zile din cauza Obiceiul de Inspecție.

Brazilia / America De Sud

În mod normal, 14-28 zile lucrătoare, dar uneori este nevoie de până la 45 de zile din cauza Obiceiul de Inspecție.

2. Va vom livra în termen de 1 sau 2 zile după plata verificate .

3. Adresa ne va livra elementul este derivat din informații. Cumpărătorul ar trebui să asigurați-vă că adresa de livrare este infailibil.Vă rugăm să ne lăsați numele dumneavoastră complet(Rusia Poștale politică,numele destinatarului trebuie să fie plin).

4. Vă rugăm să ne contactați dacă nu ați primit bunurile dumneavoastră,vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problema.

5.Fabrica de vânzări directe: produse de Înaltă calitate,100% satisfication garantat, cele mai Bune servicii pentru clienți.

pompa de ulei drujba, antrenare a pompei de ulei, pompa de ulei drujba, Ieftine lanț a pompei de ulei, De înaltă Calitate de antrenare a pompei de ulei, China pompa de ulei drujba Furnizori