Ascuțitoare Diamant Unelte de mână Ascuțit Cuțit din oțel inoxidabil ascuțire cuțit ascuțitoare de cuțit de bucătărie

28.79lei

-48 %

56.44lei

Produs nou

In stoc

Tip De Metal Din Oțel Inoxidabil
Numărul De Model s1603
certificare CE / UE,SGS
Nume De Brand RSCHEF
Caracteristică Aprovizionat,Eco-Friendly
Tip Ascuțitoare

1 plata platforma suporta cumpărători prin card de credit (RMB $canale și canal), WebMoney (WM), TT, Qiwi, Western Union remitențe portofel, Brazilia Boleto, SOFORT Banking etc. acest lucru în mai multe moduri. 2 Retrimite sau de restituire punem accent pe satisfactia ta foarte mult,astfel încât,atunci când voi primi produsul,vă rugăm să verificați și comfirm dacă are ceva în neregulă. (1)Dacă deteriorarea,am putea retrimite. (2)Dacă există scurgeri sau distribuirea de erori, vom reemitere. (3)Dacă a pierdut, vom retrimite sau de restituire. 3 Transport (1) vă rugăm să folosiți valabilă de la primirea adresei. Aproape toate coletele vor fi livrate la usa, adresă specială nu este trimis la casa, ar putea fi necesar pentru a primi oficiul poștal local, Acest lucru depinde de diferite țări, diferite adrese. (2) logistica va selecta clienții să se precizeze, în plus față de unele situații speciale, cum ar fi: logistica de o mare probabilitate de pierdere de logistica, logistica de transport, timpul este foarte lung, logistica nu poate fi distribuția de produs, logistica nu poate fi excesul de greutate pachet și așa mai departe. (3) logistica Generală de Interogare Web site-ul: http://global.cainiao.com/ Http://www.17track.net/zh-cn Dacă nu puteți găsi informațiile de urmărire, vă rugăm să ne contactați, prima poate fi o logistică specială, necesitatea de a specifica adresa site-ului; în al doilea rând poate fi lent pentru a încărca informații, nu în timp util. (4) dacă afișajul semn de succes, dar nu primi bunuri, poate fi pus în două cartierul de menționat cabinet; poate fi o eroare de rețea, vă rugăm să așteptați câteva zile, Dacă nu de a primi bunuri după o săptămână, asigurați-vă că să ne contactați pentru a confirma. 4 Pachetului Pentru ambalare,vom selecta înaltă calitate 15mm EPE a se asigura nici o deteriorare. Diferite produse vor fi ambalate în diferite moduri, în special în colțul de loc va acorda o atenție specială. În plus, vom continua să se îmbunătățească de ambalare pentru a se asigura condiții bune. 5 Contact Avem o echipa de servire, dacă aveți orice problemă, vom reponse foarte repede. Dacă aveți orice probleme,pls nu ezitați să ne contactați.

1 Plata

Platforma suporta cumpărători prin card de credit (RMB $canale și canal), WebMoney (WM),

TT, Qiwi, Western Union remitențe portofel, Brazilia Boleto, SOFORT Banking etc. acest lucru în mai multe moduri.

Despre plata sau platformă de asemenea, puteți contacta:

http://Evsolution.ro/help/newContactUs.htm

2 Retrimite sau de restituire

Când primi produsul,vă rugăm să verificați și comfirm dacă are ceva în neregulă.

(1) în Cazul în care prejudiciul,am putea retrimite.

(2) Dacă pentru trimiterea greșit sau lipsă, vă vom retrimite.

(3) în Cazul în care lipsește, vom retrimite sau de restituire.

Doar să ne contactați înainte de feedback-ul!!!

Știi, ajutându-vă rezolva problema este întotdeauna mai bine decât a da feedback-ul rău înainte de a da șansă pentru noi de a ajuta.

3 Transport

(1) vă rugăm să folosiți valabil primirea adresa și numărul de telefon.

Aproape toate pachetele vor fi livrate la usa, cu excepția pentru câteva zonă de la distanță, care ar putea fi necesare pentru a primi de la oficiul poștal local.

(2) elementul va fi trimis către dumneavoastră numiți de transport, cu excepția unor circumstanțe speciale:

de transport maritim poate pierde produsului;timpul de livrare este prea lung;nu se poate trimite prin transport maritim;transport este de peste greutate.

(3) de urmărire de transport maritim site-ul: http://global.cainiao.com/

Http://www.17track.net/zh-cn

Dacă nu puteți verifica informațiile de urmărire, vă rugăm să ne contactați.

4 Pachet

(1) Pentru ambalare,vom selecta înaltă calitate 15mm EPE a se asigura nici o deteriorare.

(2) Diferite produse vor fi ambalate în diferite moduri, în special în colțul de loc va acorda o atenție specială.

(3) În plus, vom continua să se îmbunătățească de ambalare pentru a se asigura condiții bune.

5 Contact

Avem o echipa de servire, dacă aveți orice problemă, vom reponse foarte repede.

Dacă aveți orice probleme,pls nu ezitați să ne contactați.

din oțel inoxidabil ascuțitoare, ascuțitoare de cuțit, otel ascutit, Zboruri ieftine din oțel inoxidabil ascuțitoare, De înaltă Calitate cuțit ascuțitoare, China oțel ascuțit Furnizori