Ktm t8 BVB 150cc 250cc aripă față aripă murdărie groapă de biciclete off-road motociclete accesorii

24.18lei

Produs nou

In stoc

Tip De Material PP
Tip De Element Care Se Încadrează De Protecție
Nume De Brand KOOL BOOM
culoare Portocaliu, Rosu, Alb, Albastru, Verde, Negru
Numele Modelului T4
Articol Greutate 0.45kg

detalii produs

Transport

în termen de 5 zile de la primirea de plată.

2. Vă rugăm să permiteți aproximativ 15-25 zile lucratoare (luni-vineri) pentru livrare transport maritim internațional de obicei dura mai mult decât piața internă, în special în timpul sezonului de vacanta. Vă mulțumim pentru înțelegere!

3. În general, toate produsele noastre sunt expediate prin China Post Air Mail (economie internațională plat rata de transport maritim) .Dacă preferați EMS sau alte accelerate servicii de transport maritim, vă rugăm să ne contactați pentru o cotație de preț înainte de a cumpăra.

4. Taxe de Import, impozite și taxe NU sunt incluse în prețul sau taxele de transport. Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului. Vă rugăm să verificați cu țara dumneavoastră personalizat de birou pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de cumpărare.

Termeni de Vanzare

2. Dacă ați primit un incorecte, avariate, defecte, sau elementul nu așa cum este descris , vă rugăm să ne observe la o dată pentru a schimba sau returna. Imagini ilustrative și expunerea de e-mailuri sunt necesare.

3. Declarațiile trebuie să fie făcută în termen de 15 zile dupa ce cumparatorul primeste produsul. Iar Cumpărătorul este responsabil pentru returnare dacă nu ne-a trimis greșit element sau element deteriorat în timpul transportului. După ce a primit în schimb ne va face să înlocuiască sau rambursare completă .

Feedback-ul

2. Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre sau servicii, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați ÎNAINTE de a pleca de feedback negativ. Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice probleme și pentru a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți.

Contactati-ne

Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați oricând înainte sau după cumpărare. Suntem bucuroși să răspundă la orice întrebări ați putea avea cât de curând posibil! Cu toate acestea, din cauza de diferenta de fus orar intre noi, uneori, este posibil să nu fi capabil de a răspunde e-mailuri imediat. Vă rugăm să permiteți-1 zi lucrătoare pentru noi de a răspunde!

accesorii accesorii, accesorii motociclete, accesorii ktm, Accesorii ieftine accesorii, De înaltă Calitate, accesorii motociclete, China accesorii ktm Furnizori