Meike Auto Focus Macro Extensie Tub de Aproape Împușcat Inel Adaptor pentru Sony NEX Micro DSLR (10mm,16mm) de montare a Obiectivului A7 A7R NEX-5R NEX-7

128.50lei

-9 %

141.22lei

Produs nou

In stoc

Material Metal
Numărul De Model S-AF3-O
Compatibil Marca Sony, Minolta
Nume De Brand MEIKE
Pachet original
Locul de Origine Shenzhen,China

Meike Extensie Tub pentru Sony A7, A7R NEX-5R NEX-7

Detaliu Descriere:

-Acest Viltrox DG-NEX extensie tub este conceput pentru Sony NEX obiectiv montură pentru a trage de la distanță mai aproape cu mărire mai mare. Setul de adaptoare este format din 2 inele de diferite lungimi care pot fi utilizate individual sau în combinație.

-De mărire se modifică în funcție de lungimea focală a obiectivului, puteți face cu ușurință fotografii făcute de aproape de subiecte mici. Acesta vă permite să utilizați toate modurile de fotografiere ale camerei, compensarea expunerii este necesară.

-Extensia tuburile sunt concepute pentru a permite un obiectiv să se concentreze mai aproape decât normal setați distanța minimă de focalizare. Apropiindu-are efect de mărire subiectul (ceea ce face să apară mai mari în vizor și în imagini).

-Acestea sunt extrem de utile pentru micro fotografie, permițându-vă să converti aproape orice obiectiv într-un micro-lentile de la o fractiune din costul menținând în același timp original, calitate optică.

-Atunci când se utilizează tuburi de extensie singur (10 mm sau 16 mm) sau o combinație (10mm+16mm=26mm), distanța focală a lentilei trebuie să fie mai mare decât lungimea (10mm 16mm sau 26mm ) a tubului.

Compatibil Cu

--A7 A7R

--NEX-5T NEX-3N NEX-6 NEX-5R NEX-F3, NEX-7 NEX-5N NEX-5C NEX-C3 NEX-3 NEX-5 NEX-VG10 NEX-VG20 NEX-VG30 NEX-VG900

Pachetul Inclus:

Meike Auto Focus Macro Extensie Tub pentru Sony NEX E Monta (Metal) x 1

inelul se alăture, inel revista, inel titan, Ieftine inel se alăture, De înaltă Calitate inel de revista, China inel de titan Furnizori