Noi REPEDE Casca Airsoft MH Standard Casca Sport în aer liber Siguranță Tactice Airsoft Casca

157.53lei

-31 %

231.65lei

Produs nou

In stoc

Roller Nuante Casca
Circumferinta Capului 58-60cm
Sezon Universal
Coloana BMW Sauber F1
culoare Verde, Negru, Cafeniu
Tip Casca
Sport Alte
Numărul De Model KH
Aplicabile Oameni Bărbați
Stil Pe jumătate acoperită
Varsta >14 Ani">14 Ani">>14 Ani
Material ABS

Bine ati venit la magazinul nostru!!!!

REPEDE Casca Airsoft MH Standard Casca Sport în aer liber Siguranță Tactice Airsoft Căști Cucui Casca

USMC tip special force casca. Fabricat din material plastic ABS. Metal monta la fața casca pentru ochelari viziune de noapte (NVG). Potrivit pentru NVG AN/PVS 7 sau 14 ochelari de atașament. Burete pernă de umplutură în interiorul. Reglabil bretele, curele bărbie și gât/pad pentru montaj. Potrivit pentru exterior război activitățile de joc. Perfect casca pentru airsoft/paintball jucători.

Note : 1.Scopul 1. Pentru unul din clientii nostri, avem nevoie de numele tau complet pentru transport maritim pachet. 2. Pentru clienții din Brazilia, dacă alegeți EMS, vă rugăm să ne spuneți numărul de impozit (CNPJ NR. sau CPF NR.) 2.Dimensiunea sau se Potrivesc Problema ,de Culoare Nepotrivire (1)în mod Normal admisibil diferențe în dimensiuni sunt aproximativ 0,5 cm de măsurare. (2)Diferențele de culoare pot fi cauzate de alte motive, cum ar fi culoarea de reflecție în monitor, iluminare, fundal etc. pls nu cred că de două ori despre aceste probleme înainte de a comanda.

tactic airsoft casca, repede casca, airsoft casca, Ieftin airsoft tactic casca, De înaltă Calitate rapid casca, China airsoft casca Furnizori