Face-Ți de Întârziere a Pedalei de kituri de UTILIZARE Violet 1590B cutie de Întârziere-1 pedalelor de Efect True Bypass de Înaltă calitate, Transport Gratuit

85.99lei

Produs nou

In stoc

Numele TTONE
Articol Greutate 281g
Efect întârziere
culoare Violet
Numărul De Model întârziere-1
Material de Locuințe Aluminiu allox
Tip Efecte
Dimensiune produs 1590B(112*60*31)
putere 9V baterie /adaptor AC (Nu sunt incluse)
Nume De Brand landtone

Face propriile Întârziere pedala de efecte Descriere Produs: Această Întârziere a pedalei de kit-ul include: 1*1590B Cabina 1*PCB Bord 1*3PDT Pedală de picior 2*I/O, Jack 3*Potențiometre+3* alb butoane 1*DC Jack 1*LED Circuit board (pcb sau benzi de bord) componente, cum ar fi rezistențe, capactitors, chips-uri, tranzistoare și diode Caracteristici: Construieste un analog de sondare Întârziere bazat pe celebrul PT2399 întârziere echo chip. Întârzierea poate fi ușor modificate pentru a fi fără sfârșit repetă, precum și prin schimbarea un rezistor de pe PCB. În acest Kit sunt 2 IC e inclus, PT2399 și TL072 opamp. Inclus potențiometre sunt ușor bord asamblarea pe partea din spate a PCB-ului, astfel încât nu aveți nevoie pentru a lipi firele de PCB la 3pdt . 3 Potențiometre regla VOL , ÎNTÂRZIERE și se REPETĂ . Există un 3pdt stomp comutator și un PCB pentru true bypass cabluri incluse. Kit-ul contine principalele PCB, la 3pdt cablajul PCB, toate piesele necesare si o 1590B cabina . sârmă și lipire NU sunt incluse. PCB Bord este dublă față-verso, printr-au contactat și au ecran de mătase imprimare pentru montaj usor. Tipărite instrucțiunile și lista de materiale sunt incluse. PCB Kit este verificată și de lucru. Pedala este True Bypass. se potrivește în 1590B cabina.

Plata: Inainte de plasarea comenzii, vă rugăm să confirmați detaliile cu noi, dacă aveți cerere pe articole. Vă rugăm să vă facă plata în termen de 3 zile de la comanda daca este posibil. Vom livra produsele la tine în funcție de adresa pe care ai scris în Evsolution.ro, dacă doriți să modificați , trebuie să mă observe asta. Acceptam Alipay(escrow) , Card de Credit, Western Union, a acceptat.

Livrare: comanda Dvs. va fi procesată în 7 zile dupa plata. Noi nu suntem responsabili pentru nici o intarziere a ordinelor dacă ne-au trimis ei . Deoarece Viteza de transport este în afara controlului nostru. După ce trimite, ca de obicei, China Post de Aer Mai nu va dura aproximativ 15-40days să sosească; EMS nevoie de 5-10 zile ; Fedex 4-8 zile , DHL și USPS va dura 3-6 zile pentru a ajunge. Dacă ordinul este timpul week-end, va dura 2 zile mai mult. Vă mulțumesc pentru înțelegere. Orice taxe sau comisioane de import sunt cumperi r Simțiți-vă liber să ne Contactați cu orice întrebări, vă vom oferi răspuns satisfăcător.Don\\'t supună un diferend opțional. Vă mulțumesc din nou!!

NOTĂ:

În scopul de a face acest DIY kit , trebuie să aveți unele de bază a circuitului de cunoștințe și de sudare experiență,

capacitatea de a citi general diagrama de circuit și schematică. Incepatori ar putea să nu reușesc întotdeauna să facă,

vă rugăm să selectați acceptabil dificultate kit-ul în funcție de capacitatea dumneavoastră.

Acest magazin nu isi asuma responsabilitatea pentru furnizarea serviciului de acces gratuit sau plătit cecul,

recuperarea sau repararea nu a reușit din cauza cumpărătorului propriile greșeli.

Dacă aveți probleme de instalare, vă rugăm să ne contactați în timp

Vă mulțumesc foarte mult!

true bypass, 1590b cutie, întârziere pedala, Ieftine true bypass, De înaltă Calitate 1590b cutie, China întârziere a pedalei de Furnizori