1buc 30ml Seringă de Sticlă Luer Lock Sticla Injector Pahar de Prelevare de Brand Nou

32.98lei

-7 %

35.49lei

Produs nou

In stoc

DIY Consumabile Electrice
Numărul De Model 30ML

Descriere:

30ml Seringă de Sticlă Luer Lock Sticla Injector Pahar de Prelevare Cantitate:1buc Această seringă de sticlă poate bloca pinhead complet. Se va evita pinhead scade atunci când utilizați această blocare cap de seringă. Acesta poate fi folosit în multe domenii.De asemenea, puteți utiliza pentru a adăuga cerneala pentru imprimante cu jet de cerneală.Puteți să-l utilizați în produse cosmetice câmpuri de a absorbi ulei esențial. Acesta poate fi, de asemenea, aplicate la alte domenii medicale sau industriale. Acest lucru este de sticlă și fragile,atunci când deschideți cutia, vă rog, cu atenție. Avem 1 ml 2 ml 5 ml 10 ml 20 ml 30 ml 50 ml 100 ml în magazinul nostru vă Rugăm să căutare "Luer Lock Cap Seringă de Sticlă" este de brand nou, de bună calitate și de înaltă performanță

Transportul maritim Nave pentru statele UNITE ale americii:7-15 zile Navei în alte țări:15-35days Notă:Brazilia . Rusia . Ucraina Va dura mult mai mult decât alte țări,astfel încât timp de rambursare este de până la 60 de zile. Elementul cu fi expediate în termen de 48 de ore după plata integrală este primit Ne va livra comenzi prin Aer Înregistrat Mail (Inclus numărul de urmărire) în China Post Air Mail.

Politica de returnare 100% a Reveni - Garanție în 30 de zile Vom accepta returnare pentru un schimb sau rambursare în termen de 30 de zile de la elementele de livrare. Elementele trebuie să fie în starea lor inițială, care nu sunt purtate, sau modificate. Nu vom rambursa returnare.

Feedback-ul după ce ați primit elementul dvs., vă rugăm să lăsați feedback-ul pentru noi deoarece acest lucru ne va informa că ați primit elemente. Chiar avem nevoie de feedback-ul pozitiv si rating de 5 Stele, după ce primesc comanda, va vom oferi un feedback pozitiv. Satisfactia dumneavoastra este cel mai important pentru noi. Dacă aveți o problemă sau întrebare cu privire la tranzacție, vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi orice tip de feedback. Și să ne dea posibilitatea de a rectifica în mod rezonabil într-o sumă rezonabilă de timp, oricare ar fi problema ta poate fi. Feedback-ul negativ nu rezolva nimic. Suntem întotdeauna dispuși să lucreze lucruri. Deci, nu ezitați să ne contactați.

Serviciul clienți Suntem aici pentru a vă ajuta cu întrebări produs, starea comenzii și se întoarce. Angajamentul nostru pentru tine este să-ți răspund la e-mail în termen de 24 de ore, week-end în termen de 48 de ore. Trimite-ne un e-mail cu orice întrebări sau nelămuriri pe care le aveți.

Condițiile de Vânzare a drepturilor de Import,impozite și sarcina nu sunt incluse în tarif sau taxa de transport maritim.Acolo taxele sunt cumpărătorului responsibity vă Rugăm să verificați cu țara biroului vamal pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de a cumpara. Noi, de obicei, marca bunuri pentru un low-cost de pe declarația vamală și suntem încercarea de a vă ajuta să reduce sau de a evita GST sau T. V. A. sau alte taxe de import,dar nu putem guarance nici un impozit, taxa, deoarece este depinde de politica țării.

Mulțumesc Și mult noroc!

corp din sticlă, bijuterii prize, Sticla, sticla șurub, Sticla ieftin bijuterii prize, Sticlă de înaltă Calitate, China pahar cu Furnizorii bolt