De înaltă Performanță Picior Masaj 360 si Picior Aparat de Masaj cu Infraroșu Încălzire Frământare Masaj Instrumente de a Promova Somn transport Gratuit

603.96lei

-20 %

754.96lei

Produs nou

In stoc

Numărul De Model FM-11
culoare ca imaginea prezentată
Nume De Brand SugarBae
Tensiune Standard 220v
Dimensiune 48*38*29CM
Cerere Picior
Material ca spectacol cinematografic
Tip De Element Masaj & Relaxare

De înaltă Performanță Picior Masaj 360 si Picior Aparat de Masaj cu Infraroșu Încălzire Frământare Masaj Instrumente de a Promova Somn livrare Gratuita Vânzare Fierbinte Elemente Similare!! Caracteristică: 1. Piciorul suprafața totală (tep), inima, toc acupunctura roata punct mobil de masaj 2. Piciorul suprafața totală (tep), inima, toc acupunctura roata punct mobil de masaj 3. Toc masajul punctelor de acupunctura pentru a shavaccinalmassage 4. Frământare masaj cu piciorul rinichi presiunea gazului pachetului 5. Șapte tipuri de automate picior program de terapie poate scuti de tot felul de corpul uman oboseala 6. Operare simplă cu un singur buton de control 7. Libertatea de a alege putere dubla cu gaz de control al presiunii poate fi potrivit pentru diferite persoane 8. Tampoane detașabile set poate fi convenabil de curățare și înlocuire 9. Design de tensiune joasă de siguranță garantează utilizarea oricărui mediu de securitate (24 v DC); design Patentat și sentimentul estetic

OBSERVAȚIE: Transport:

1. Am expediat de la Evsolution.ro adresa lui NUMAI. Vă rugăm să asigurați-vă că adresa în Evsolution.ro este compensată cu shippng adresa înainte de a plăti.

2. În scopul de a de livrare pachetul de rapid și precis, vă rugăm să amabilitate ne-a lăsat numărul de telefon atunci când veți plăti, de apreciat!

3. Noi ne straduim cele mai bune noastre de a oferi cele mai fiabile, la prețuri accesibile mod de serviciu de transport maritim. Dar, uneori, livrare internațională este extrem depinde de Firma de Curierat și obiceiurile locale/taxe. Dacă nu primi produsul la timp, vă rugăm să ne contactați imediat pentru asistență suplimentară. Vă mulțumesc pentru înțelegere.

4. Taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport. Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului. Vă rugăm să verificați cu țara biroului vamal pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de licitare/cumpărare.

5. Vă rugăm să alegeți metoda de livrare pe care cel mai potrivit pentru tine, vom livrare prin modul în care alegeți. Dacă pachetul nu poate fi deliveried din cauza cumpărătorului motiv (inclusiv refuzul de a semna), cumpărătorul ar trebui să permită tuturor cost suplimentar!

Feedback-ul:

1. Scopul nostru este de a face sigur că sunt un client fericit și plăcută la cumpărături cu noi.

2. Dacă sunteți mulțumit cu achiziția și total service, comentariul tau este foarte important în succesul nostru în afaceri. Vă rugăm să luați un minut pentru a ne lăsați un feedback pozitiv cu un ansamblu Detaliate de Vânzare Rating de 5.

3. Dacă nu sunteți mulțumit cu achiziția dvs., în orice mod, vă Rugăm să ne dea posibilitatea de a resol

am nici o problema. Vom înțelege preocupările și frustrările s-ar putea avea, și va încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problemele.

Ne puteti contacta prin mesaj lăsat pe Evsolution.ro sau e-mail-ne. Vom răspuns în termen de 24 de ore.Orice problemă sau întrebare, vă rugăm să nu ezitați să să-mi spuneți!

Sperăm că veți avea o perfectă experiență de cumpărături pe magazinul nostru, vă mulțumesc !

instrument de masaj, frământare masaj, masaj la picioare, Ieftin instrument de masaj, De înaltă Calitate frământare masaj, China masaj la picioare Furnizori