4.5 mm siguranță pentru jucării umplute 50pairs/lot 5colors de Înaltă calitate

70.65lei

Produs nou

In stoc

BJD/SD Atribut Globul ocular
Numărul De Model siguranța ochii
Gen Unisex
Avertizare Copiii au nevoie de a utiliza sub supraveghere a unui adult
culoare verde, gri, albastru, gri inchis, auriu, mixcolor
Tip Accesorii
Plastic Tip PC
Dimensiuni 4.5 mm
Material Plastic
Nume De Brand Tala
Forma 1/3
Mfg Număr De Serie Moda
Tip De Element Papusa Accesorii

Suntem fabrica, materialul produs este 100% nou,de siguranță și de protecție a mediului. Dacă ai nevoie de en-gros sau OEM, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.

siguranța ochii, ochii negri, ochi de animale, ochi de plastic, ambarcațiuni ochii, teddy bear ochii, umplute ochi, plus ochii, amigurumi ochii, piese de papusa, DIY, papusa face aprovizionare, papusa accesorii, ochi de păpușă, jucărie, ochi de animal, ochii de vânzare, jucării de pluș, animale împăiate

Ochii vor veni cu șaibe de plastic,ele sunt de înaltă calitate, ușor de instalat de mână, strâns și în condiții de siguranță.

Cantitate: 50 perechi(100buc)

Dimensiuni: 4.5 mm

Culoare: verde / albastru / auriu / Gri / gri închis / mixcolor

Material: plastic

Noi en-gros,în cazul în care dimensiunea sau cantitatea dorită nu este disponibilă în magazinul meu, vă rugăm să nu ezitați să solicitați o ordine particularizată sau trimite-mi un mesaj.

Noi, de obicei, comenzi de nave în termen de 48 de ore de la plată la adresa ta,vă rugăm să verificați.

Timp de transport maritim Internațional depinde de mulți factori, cum ar fi de vămuire, vreme, transfer intern, local post-livrare și așa mai departe. De transport maritim internațional este în afara controlului meu,vă rugăm să contactați-mă în primul rând, dacă nu ai primit comanda,I se va încerca meu cel mai bun pentru a rezolva problema,vă mulțumesc.

siguranța ochii, de siguranță pentru jucării, ochi pentru jucării, Ieftine siguranță ochii, De înaltă Calitate, de siguranță pentru jucării, China ochii pentru jucării Furnizori