AHL Motocicleta de Brand Nou Cablu de Ambreiaj Pentru BMW F650GS 2008-F700GS 2013 F800GS 2008-

88.78lei

-20 %

110.98lei

Produs nou

In stoc

Nume De Brand AHL
An 2008-2015/2013/2008-2014
Motobike Face BMW
Tip De Element Frânghii Și Cabluri
Articol Diametru 0inch
Lungime As the picture showed
Articol Greutate 67g
Caracteristici Speciale Direct înlocuiri de piese de schimb originale
Numele Modelului F650 F700 F800 GS, F 650 700 800 650GS 700GS 800GS CABLU de AMBREIAJ
Tip De Material Oțel
Extern De Certificare De Testare ISO9001

Realizate de cei mai importanti producatori din China(continentală)! Supraviețui pe Calitate! Caietul de sarcini: 1. Sârmă De Oțel Cablu De Ambreiaj De Sârmă 2. Cablu de ambreiaj Sârmă produs de OEM 3. Ambreiaj de înaltă calitate de sârmă de Cablu Caracteristici: Material:Otel Culoare: Ca Imagine a Arătat Siguranță: de Înaltă calitate pentru a asigura siguranța Lung longevitate: De mare capacitate de încărcare și putere remarcabilă pentru o lungă perioadă de timp în diferite medii și condiții se Potrivesc Pentru BMW F650GS 2008-2015

F700GS 2013

F800GS 2008-2014

Cumpărătorul Lectură

Livrare:

Când plasați o comandă, vă rugăm să alegeți o metodă de livrare și să plătească pentru comanda, inclusiv taxa de transport(cu excepția transport Gratuit). Vom trimite articolele termen de 3 zile lucrătoare după ce plata dvs. este finalizată.

Nu putem garanta timpul de livrare la toate transporturile internaționale din cauza diferențelor în vamă ori de compensare în țări individuale, care pot afecta cât de repede produsul este inspectat. Vă rugăm să rețineți că cumpărătorii sunt responsabili pentru toate taxele vamale suplimentare, comisioanele, taxele și impozitele pentru importul în țara dumneavoastră.Aceste taxe suplimentare pot fi colectate în timpul de livrare. Nu vom rambursa taxele de transport pentru transporturile refuzat.

Costul de transport nu include taxe de import, și cumpărătorii sunt responsabili pentru plata taxelor vamale.

Se întoarce:

Vom face noastre cele mai bune pentru a servi clienții noștri cel mai bun pe care putem.

Va vom returna dacă vă întoarceți elemente termen de 45 de zile de la primirea elementelor pentru orice motiv. Cu toate acestea, cumpărătorul ar trebui să asigurați-vă că produsele returnate sunt în condiții inițiale. În cazul în care produsele sunt deteriorate sau pierdute, atunci când acestea sunt returnate, cumpărătorul va fi responsabil pentru astfel de daune sau pierderi, și nu vom oferi cumpărătorului o rambursare completă. Cumpărătorul ar trebui să încercați pentru a depune o cerere cu compania de logistică pentru a recupera costul de deteriorare sau pierdere.

Cumpărătorul va fi responsabil pentru taxele de transport pentru returnarea produselor.

Feedback-ul:

Satisfacția dumneavoastră și feedback-ul pozitiv este foarte important pentru noi. Vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv și de 5 stele, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii.

Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre sau servicii, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a pleca de feedback negativ. Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice probleme și pentru a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți.

Garanție Și Întreținere:

Oferim înlocuirea gratuită de 1 lună(cu excepția Componente Electrice ). Cumpărătorii pot solicita pentru o înlocuire în termen de 15 zile de la primirea produsului . Cumpărătorul trebuie să returneze produsul în condiții inițiale pentru noi și ar trebui să suporte costurile de transport pentru retur.

Înainte de a returna produsele, vă rugăm să confirmați adresa de returnare și metoda de logistică cu noi. Dupa ce da elementele la compania de logistică, vă rugăm să ne trimiteți numărul de urmărire. De indata ce vom primi elementele, vom repara sau le schimb URGENT.

motocicleta cablu de ambreiaj, cablu de ambreiaj, motocicleta ambreiaj, Ieftine motocicleta cablu de ambreiaj, De înaltă Calitate cablu de ambreiaj, China motocicleta ambreiaj Furnizori