NOI 10buc Mini Inlocuire de Arahide Prism pentru stația totală Instrumente de Topografie

444.09lei

Produs nou

In stoc

Starea Noi
Planeitate 2
Unghiul De Toleranță 1
Forma Formă Neregulată
Calitatea Suprafeței 10/5
Model Mini Prism De Arahide
Dimensiune Toleranță 1
Material K9
Nume De Brand LETER
UPC nu se aplică
MPN nu se aplică
Numărul De Model Mini

NOI 10buc/lot Mini Inlocuire de Arahide Argintată Prism pentru stația totală Topografie Descriere

Caracteristici: 100% de Brand Nou și de Înaltă Calitate Gendrons Mini Arahide Prism Pentru Stația Totală Instrumente de Topografie.

Se potrivesc pentru Topcon ADS102 Mini prism sistem (ADS102A și ADS102B etc..)

In stare foarte buna. Sticlă și plumb bule sunt perfecte!!!

Pentru topcon, sokkia de sud etc.

Argintat

Preturi avantajoase cu cele mai bune servicii

Packageincludes : 10buc x Nou Argintate Mini Arahide prism pentru ADS102

Plata acceptam numai.

Vă rugăm să efectuați plata cât mai curând posibil după cumpărare (nu mai târziu de 7 zile după licitație end).

Pentru mai multe elemente de cumpărare, vă rugăm să completați verificare numai după ce au câștigat toate elementele.

Pentru confortul dvs., reduceri de transport vor fi aplicate automat la finalizarea comenzii.

Politica De Transport Maritim 1. Ne va livra la ADRESA ta, în termen de 48 de ore de la primirea plata compensate.Noi nu sunt livrate pe week-end sau de sărbători legale.

2. Produs(e) va fi transportat la cumpărător, s-a verificat adresa.Înainte de a plăti, vă rugăm să asigurați-vă că adresa în meci addressyou ne-ar dori să livreze.

3. Transport necesită aproximativ 8 la 18 zile lucrătoare,butsometimes merge la 25-30 de zile de zonă de la distanță. Care este depinde de thefreight în diferite țări.

4. De transport și taxa de manipulare includ discuții, ambalare, depozitare și costurile de distribuție.

5. Ca un cumpărător, este de datoria ta de a plăti impozitul, atunci când face anorder din străinătate. Prețul nostru nu include taxele, TVA-ul, sau otherhidden taxe

6. Rețineți: Noi nu livra elementul Locale , Nigeria, Italia, Africa și o insulă de la distanță țări.

Politica De Returnare 1. Orice problemă cu element, sau notsatisfied cu acest articol, vă rugăm să ne contactați în termen de 3 zile după youreceived element. Rambursare disponibil numai în termen de 14 zile, după 14 zile,doar reparații.

2. Nu suntem responsabili pentru orice daune fizice sau deteriorarea este urmare a cumpărătorului abuz. Cumpărătorul este responsabil să plătească returnshipping taxă.Dacă elementul este defect, acesta poate fi schimbat, simplyreturn în termen de 2 săptămâni de la sosire, pentru o rambursare completă, mai puțin toate shippingand taxele de manipulare.Produsele trebuie returnate cu toate accesoriile șioriginală de pachete. În caz contrar, de înlocuire nu va fi făcut. Pentru allreturn produse clienții TREBUIE să ne contactați pentru returnarea adresa.

3. Taxă de retur este responsabilitatea cumpărătorului cauză schimb este un rezultat al greșeala noastră.Și toate NON-vânzător mistakereturns de rambursare sunt supuse la 20% și re-stocare taxă. Cumpărătorii payshipping taxe la costul lor de a returna produsele pentru schimb orrefund. Ne va fi responsabil pentru taxele poștale de înlocuiri. Refundwill se face la primirea produsului returnat.

Feedback-ul 1. Dacă nu sunteți mulțumit pentru orice motiv,vă rugăm să nu fi grăbit să plece negativ/neutru feedback-ul. Muncim greu asigurați-vă că FIECARE CLIENT 100% MULȚUMIT și de a rezolva orice problema pentru tine.

2. Dacă sunteți mulțumit cu produsul primit,vă rugăm să ne lăsați feedback-ul pozitiv.

3. Prima noastră misiune este să vă asigurați că sunteți mulțumit cu fiecare din tranzacție. Vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi orice 1 sau 2 de evaluări,feedback-ul negativ sau deschide orice litigiului. Atunci când vă confruntați cu anyproblem în tranzacție, vă rugăm să ne contactați prin MessageCenter, va vom raspunde în termen de 24 de ore în zilele lucrătoare.

Timp De Lucru 1. Timp de lucru: de luni până sâmbătă, nu includ duminică sau de sărbătorile legale.

2. Dacă aveți orice probleme, suntem dispuși să vă ajute. Pleasecontact-ne prin e-mail înainte de a părăsi orice feedback-ul. Vom încerca noastre cele mai bune toreply e-mailurile în termen de 24 de ore în zilele de lucru.

arahide prism, prism pentru statie totala, mini prism, Ieftine de arahide prism, De înaltă Calitate prism pentru statie totala, China mini prism Furnizori