USB 0.36 MP Industriale Camera Color+ SDK Global Shutter [email protected] Windows, Linux, Android, Sistem Video Recorder Industria de Laborator

801.55lei

-9 %

890.61lei

Produs nou

In stoc

Metodă De Conectare usb 2.0
Numărul De Model MV-UB31GC-T
Material Metal
Nume De Brand ToAuto
Rata de cadru [email protected]/ [email protected]/ [email protected]
DIY Consumabile Electrice
Suport HD 0.36 MP(752*480)
Drawtube Nici unul
Mono / Color culoare
Tip Senzor 1/3 inch CMOS

USB 0.36 MP Industriale Camera Color+ SDK Global Shutter [email protected] Windows, Linux, Android, Sistem Video Recorder Industria de Laborator

Această cameră NU include lentilă aparat de fotografiat , dacă aveți nevoie de ea , vă rugăm să ne spuneți toate lentilele parametrii de care aveți nevoie , vă mulțumesc pentru înțelegere.

Politica De Transport Maritim

1. Postul va fi livrat în termen de 2-5 zile lucrătoare prin DHL, FedEx, UPS, EMS și alte metoda de transport alegi ACUM. Vom alege cele mai bune și cele mai potrivite compania de transport maritim. De obicei este nevoie de 7-12 zile să ajung de cele mai multe țări. Veți fi notificat cu numărul de urmărire odată pentru expediate.

2. Cumpărătorii internaționale sunt responsabili pentru orice taxe vamale și taxe impozite pentru guvernul local. Vă rugăm să contactați biroul local vamală cu alte întrebări pe această temă. Noi nu va fi responsabil pentru orice tarife, taxe sau orice alte taxe solicitate de către țările de destinație..

Despre Noi

Marca ToAuto aparține Repede Pentru a Cumpăra Limitat . Avem de specialitate în profesionale CNC Soluție pentru 6 ani , putem oferi o serie completă de Motoare include Ax Motor, Servo Motor, Motor pas cu pas , și are o varietate de CNC piese de control și CNC . În plus , avem o foarte profesionist CNC inginer de echipa pentru a vă ajuta să oferi oricare dintre CNC solutions .

Politica De Returnare

1. Acceptam 14 zile politica de returnare. Dacă doriți să reveniți la articol, vă rugăm să ne contactați în 14 zile și asigurați-vă că pachetul este sigilat. Cumpărătorul trebuie să plătească pentru a merge și înapoi costul de livrare si taxa de personalizat de fiecare țară. Odată ce am primit produsul si am verificat, ne va face rambursarea parte în 24 de ore.

2. Am asigurați-vă că elementul este de brand nou, cu ambalajul original si ofera 1 an garantie pentru calitate.

3. Orice problemă de calitate în condiții normale de utilizare în timpul perioadei de garanție, le oferim gratuit, reparații. Cumpărătorul ar trebui să plătească costul de returnare și compania noastră va plăti re-costul de transport maritim.

camere foto, camera industriale, usb usb, Camere ieftine camera, Camera înaltă Calitate industrială, China usb usb Furnizori