LuCIFINIL LR3 LR4 Sport de Parcare Electronice de Acționare Frână de Mână Frâna de LR019223

2 680.66lei

-17 %

3 229.72lei

Produs nou

In stoc

Disc De Frână Diametrul Interior (Mm) -
Altă Parte Numărul LR019223
Remarca original renovat
Frână Raza Efectivă (Mm) -
Tip De Material PVC
OE LR019223
Numarul Parte LR019223
transport rapid de transport maritim
Dimensiune Standard
Schimb Numărul Parte LR019223
Caracteristici Speciale Frana De Parcare Electronica
Țara/Regiunea de Mașină Fabricarea -
Nume De Brand LuCIFINIL
Diametru Disc Frana (Mm) -
An 2004-2009
De Frână Grosimea Discului (Mm) -
Tip Frana De Parcare Electronica

Frână de parcare de Poziționare W/ Cabluri LR019223 Pentru Sport LR3 Număr Parte:LR019223 Auto Compatibilitate:Sport LR3 Pls Notă: vă Rugăm să asigurați-vă că numărul de OE meciuri partea înlocuirea vă Rugăm să fiți foarte atenți pentru a verifica fotografiile noastre, asigurați-vă că fotografia a arătat este același ca ai vrut.

Garanție:

Noi oferim 1 an garantie pentru acest produs.Top calitate cu preț competitiv

Despre Livrare:

1.Vă rugăm să asigurați-vă că adresa și informațiile de contact sunt corecte si corect

2.Sperăm că ajunge la timp, dar din moment ce aceasta este o organizație internațională de livrare ,timpul de livrare va fi extrem de depindea de compania de logistică și clienții locali sau taxe. Vă mulțumesc pentru înțelegere.

3.Noi nu suntem responsabili pentru orice probleme cauzate de serviciu de transport maritim, cum ar fi accident, întârzieri sau alte probleme.

4.În scopul de a asigura ai primit mărfuri cu plata impozite mai mici, vom declara personalizate facturi cu valoare mai mică, facem acest lucru pentru a economisi bani. Valoarea nu înseamnă totală plătită sau orice altceva .Orice taxe de import este responsabilitatea cumpărătorului.

Feedback-ul:

Satisfactia dumneavoastra este obiectivul nostru,dacă ne poate da un feedback pozitiv,feedback-ul este foarte important pentru noi.vă rugăm să lăsați de 4 sau 5 stele, feedback-ul,Ne-ar aprecia.

Vă rugăm să contactați cu noi, înainte de a părăsi feedback-ul Neutru sau Negativ, feedback-ul,vă vom ajuta să rezolve toate probleme.În caz contrar, nu vom oferi suport tehnic, sau alte soluții.

Vă mulțumim pentru sprijinul dumneavoastră!

de acționare a frânei, Frână, frână de mână, Ieftine de acționare a frânei, De înaltă Calitate de frână, China frână de mână Furnizorilor