Jacqueline pentru Accesorii Catarama Brațul Kit pentru Sony Action Camera Hdr-as15 As20 As30v As100v As200v Hdr-az1 Mini Fdr-x1000v

101.66lei

-10 %

112.96lei

Produs nou

In stoc

Pentru Drift Inovatie Stealth 2
pentru sony action camera pentru Sony Action Camera Hdr-as15 As20 As30vAs100v
Numărul De Model Mini Trepied / Usoare
Pliat Lungime (mm) 210
Nume De Brand Jacqueline
Material Fibra De Carbon
Utilizarea Aparat De Fotografiat Digital
Pentru ion air pro wifi 2/3 Pentru ion air pro wifi 2/3
Max Extened Lungime (mm) 1050
Greutate (g) 1000
Pachet Da
Tip Mini Trepied / Usoare

Nu se potrivesc pentru FDR-AS50 AS300R AS300

Pachetul inclus:(nu este inclus camera )

1 x tripod mount

1 x Arm Kit

2 x Suprafață Curbată Adeziv de Montare

2 x Suprafață Plană Adeziv de Montare

1 x Extensibil handheld monopied/pol

1.Noastre de transport tarifele includ costurile de transport, manipulare, ambalare și legate de costurile forței de muncă.

2.Noi, de obicei, expediate în elemente, în următoarea zi lucrătoare după ce plata a fost verificată (Sat. & Soare. exclus.)

3.Noi oferim Aerian Poștă și curierat Expres.

4.Comenzile procesate în timp util după verificarea plății.

5.Am doar nava a confirmat pentru adrese. Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare.

6.Imaginile prezentate nu sunt elementul real și sunt doar pentru referință.

7.SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători. Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.

8.Dacă nu ați primit expedierea în termen de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați. Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns. Scopul nostru este satisfactia clientului!

9.Datorită statutului de stoc și diferențele de timp, vom alege pentru a navei articolul dvs. din primul depozit disponibil pentru livrare rapida.

1. Toate articole de licitație trebuie să fie plătite în întregime (inclusiv de transport maritim taxa de manipulare).

2. Toate plățile trebuie să fie plătite în avans.

3. Vom accepta doar plata prin intermediul paypal. Numerar ,cec și plățile COD NU sunt acceptate.

1. Aveți la dispoziție 7 zile pentru a ne contacta și 30 de zile pentru a reveni de la data la care a fost primit. Dacă acest element este în posesia ta mai mult de 7 zile, se consideră că este folosit și NU VOM EMITE O RAMBURSARE SAU ÎNLOCUIRE. NU există EXCEPȚII! Costul de livrare este suportat de către ambele vânzător și cumpărător în jumătate.

2. Toate produsele returnate trebuie să fie în ambalajul original și TREBUIE să ne FURNIZAȚI cu transport număr de urmărire, motiv specific pentru a reveni, și po ta#.

3. Va vom returna INTEGRAL SUMA adjudecată, la primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentele și accesoriile incluse, DUPĂ ATÂT Cumpărător și Vânzător a anula tranzacția de la Evsolution.ro. SAU, puteți alege să aveți un înlocuitor.

4. Vom suporta toate cheltuielile de transport maritim în cazul în care produsul(ele) este (sunt) nu ca publicitate.

1.Dacă aveți orice întrebări, Serviciul nostru pentru Clienți personalul vă urez bun venit la e-mail sau sunati-ne. Ne străduim să răspundem la toate întrebările și rezolva orice probleme cât mai repede posibil.

2.Vă rugăm să ne dea posibilitatea de a rezolva orice problemă. Vom înțelege preocupările și frustrările s-ar putea avea, și va încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problemele.

3.Vă rugăm să ne e-mail înainte de a părăsi orice feedback negativ sau deschide orice disputa de pe Evsolution.ro

4.Ne pasă de clienții noștri evaluate, și va încerca mereu să te ajute. Deci, dacă aveți orice probleme, vă rugăm e-mail-ne imediat.

accesorii pentru, sony action camera, sony action, Accesorii ieftine pentru, Sony de înaltă Calitate cu camera de acțiune, China sony acțiune Furnizori