1set Refillable cartuș de cerneală Pentru HP670 670xl cu cip pentru HP Deskjet Ink Advantage 3525/4615/4620/5525/4625

36.90lei

-12 %

42.39lei

Produs nou

In stoc

Nume De Brand YOTAT
culoare C,M,Y,K
Compatibil Marca HP Inkjet
Tip cartuș de cerneală
Caracteristică Compatibil
Cartuș de Stare Gol
cip nu arată nivelul de cerneală cip
Colorate Da
Ambalarea În Vrac Da
Numărul De Model Refillable cartuș de cerneală pentru HP670

1set Refillable cartuș de cerneală Pentru HP670 670xl cu cip

pentru HP Deskjet Ink Advantage 3525/4615/4620/5525/4625

Tip : Gol refillable cartuș de cerneală

Cip: Nu arată nivelul de cerneală cip

Culoare: Negru, Cyan Megenta Galben

Cartus cu CHIP Potrivit pentru Zona de piață: Argentina

Compatibil cu inkjet printer model de HP :

Pentru HP Deskjet Ink Advantage 3525

Pentru HP Deskjet Ink Advantage 4615

Pentru HP Deskjet Ink Advantage 4620

Pentru HP Deskjet Ink Advantage 5525

Pentru HP Deskjet Ink Advantage 4625

Pachetul inclusiv :

1buc HP 670 BK refillable cartuș de cerneală cu cip

1buc HP 670 C refillable cartuș de cerneală cu cip

1buc HP 670 M refillable cartuș de cerneală cu cip

1buc HP 670 Y refillable cartuș de cerneală cu cip

*Dacă aveți orice problemă, nu vă rugăm să ne contactați înainte de a deschide un litigiu sau de a părăsi un feedback negativ. Multumesc!!!

Cumpărătorii Observa:

1. Toate produsele livrate și prezentate în imagini poate avea unele diferențe minore (lotului de produs, etichetă, ambalaj). Imaginile sunt numai pentru referință, dar toate livrat produsul+ clasa nivel de calitate și 100% garantat împotriva materiale și de manoperă.

2. Atunci când achiziționați comanda de la noi, vă rugăm să asigurați-vă că cartușul numărul de model se potrivește cu unul oem(cod) utilizați în imprimanta dvs., deoarece cartuș cip nu este aceeași pentru diferite piață, deși printer număr poate fi același

3. Vă rugăm să completați adresa de livrare completă, corectă număr de telefon pentru a asigura livrarea la timp a comenzii

4. Toți cumpărătorii din Federația rusă ar trebui să umple în întregime numele sau, el nu poate fi capabil de a primi ordine. FAQ:

Q: Când am imprimați o foaie, culorile nu se potrivesc exact cu cele afișate pe ecran.

Diferite monitoriza șoferii vor produce ușor diferite culori și, prin urmare, culorile afișate pe ecran va fi întotdeauna ușor diferite decât cele pe care imprimanta imprimă.

Ai putea încerca să le potrivi dar fiecare program foloseste un ușor diferite driver și, prin urmare, fiecare schemă de culori este ușor diferită.

Q: de câte ori poate un refillable cartuș reumplut?

Cele mai multe dintre cartușele de cerneală, dacă numai în stare bună (în cazul în care capul de tipărire nu zgâriat, înfundate sau a fost lăsat la uscat, chips-uri ok), poate fi reumplut de mai multe ori.

Q: de Ce nu imaginea este imprimată după reumplere cartuș?

Aerul poate fi blocarea duzelor sau nu există suficientă cerneală pentru a ajunge la duza. Consultați instrucțiunile de utilizare pentru reumplerea procedura. Este important să se aplice pompa de aer și apăsați cel puțin 3 ori, până când o picătură de cerneală ajunge la duza capului de imprimare. Ștergeți excesul de picături cu atenție folosiți șervețele pentru a absorbi orice inutile cerneală în jurul valorii de evacuare a cernelii.

Q: Ce sunt compatibile cartușele de cerneală și de ce le cumpara?

Cartusele sunt noi, sigilate si cutie de un 3rd party producator. În care îndeplinesc sau depășesc OEM brand de cartuse la o fracțiune din preț.

Poate o compatibil cartuș obține același randament ca la cartusul original?

Compatibil cartușul de imprimare de cel puțin aceeași sumă, și în condiții normale mai mult de OEM cartuș. Pe cele mai noi modele de imprimantă software-ul de imprimantă dictează cât de mult un cartuș poate imprima. Cartușele de cerneală compatibile sunt concepute pentru a imprima cantități corecte în cazul în care imprimanta dictează.

cartuș de cerneală, cartușele de cerneală reîncărcabile, cartușe reîncărcabile, Ieftine cartuș de cerneală, De înaltă Calitate cartușele de cerneală reîncărcabile, China cartușe reîncărcabile Furnizori