Aoweziic (10BUC) (20BUC) (50BUC) (100BUC) noi originale importate TMD5N50G 5N50 TMD5N50 SĂ-252 FET 5A 500V

20.99lei

Produs nou

In stoc

Disiparea De Putere Standard internațional
Tip Conduce IC
Cerere calculator
Compatibil Consola De Joc
Starea Noi
Nume De Brand Aoweziic
Numărul De Model TMD5N50G
Temperatura De Operare Standard internațional
Tensiune De Alimentare Standard internațional
culoare 10 BUC, 20 BUC, 50 BUC, 100 BUC
Compatibil Marca/Model Nici unul

{ integritatea managementului de asigurare a calității }

Compania este un profesionist circuit integrat de potrivire furnizorii de servicii, cu magazin de experiență în vânzări! O mulțime de clienți În primul rând, pentru client la cele mai recente, cele mai originale produse de calitate! Ar dori să ia prețul de bunuri false pentru a compara nou, original Instala bunuri originale vă rugăm să ocolească! Shop: toate sursele sunt noi, originale, de înaltă calitate, preț rezonabil, livrare Marfa

rapid, primul serviciu "scopul, pentru dezvoltarea de idei, pentru a oferi serviciul cel mai satisfăcător reveni clienții, bine ai venit pe lume Prieteni de stat deținute de cooperare de afaceri, și să caute comună de dezvoltare și de a stabili pe termen lung relații de cooperare!

Din cauza numărului mare de copii, nu se poate incarca, cum ar fi în acest magazin puteți găsi produsele dvs., vă rugăm să contactați personalul de serviciu pentru clienți, magazinul Poate oferi one - stop componente electronice IC chip cu potrivire unică, BOM masă a cita o singură stație de serviciu.

Copilul singur / lot mic pachet de vânzare, dacă ați cumpărat o cantitate mai mare sau de cantități mari, vă rugăm să ne contactați. achiziționarea Cumpara mai multe părți. Folosind butonul "adauga in cos", vom fi pentru discount

{ Informații de plată }

1 - acceptăm doar servicii de hosting. Acceptam plata, putem accepta, ne pare rau, nu putem accepta alte O metodă de plată, cum ar fi un cec sau mandat poștal.

2 - asigurați-vă că contul dvs. de plată este disponibil inainte de a licita.

3 - toate plățile vor fi șterse în termen de 7 zile de la primirea articolului. Dacă sunteți într-adevăr greu să plătească pentru acest proiect, vă rugăm să ne contactați, te Vom ajuta să-l rezolve.

4 - dacă aveți orice cerințe speciale pentru detalii despre proiect, vă rugăm să lăsați o notă la comanda.

{ livrare }

1 - putem face toată lumea.DHL

2-, federal, TNT, UPS, EMS, China Post, Hongkong post sunt disponibile.

3 - vă rugăm să asigurați-vă că adresa de livrare și numărul de contact sunt corecte.

4 - puteți urmări produsele de pe site, după care acestea sunt trimise

{ Taxe de Import sau a tarifului }

1 - taxe de import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul elementului sau taxele de transport. Aceste costuri sunt responsabilitatea cumpărătorului

2 - vă rugăm să verificați cu autoritățile vamale naționale, pentru a determina că aceste costuri suplimentare vor fi achiziționate înainte.

3 - vă rugăm să confirmați detaliile facturii. De exemplu, ar trebui să scrie numărul de prețul de pe factură factură, sau cum să descrie proiectul, etc..

{ politica de returnare }

1 - dacă există un defect în element, acesta ar trebui să fie în 7 de la data primirii (cumpărătorul ar trebui să se întoarcă la starea de re vânzare.Sub toate theoriginal și articole complete)

2 - noi vă mulțumim pentru dvs. de afaceri și de a oferi un 7 zile politica de returnare (7 zile de la primirea de bunuri).Elementul returnat de

3 - trebuie să fie în starea sa inițială.

{ feedback-ul }

1 - scopul nostru este de a realiza un rating de 5 stele pentru fiecare tranzacție. Ca feedback-ul dvs. este foarte important pentru dezvoltarea noastră,Dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre, sincer vă invităm să aibă feedback-ul pozitiv pe noi. veryThank pentru timpul tău.

2 - planul nostru va fi înapoi la tine după feedback-ul dumneavoastră.

3 - vă rugăm să ne contactați înainte de a pleca, vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problema.

{ Mulțumesc foarte mult pentru sprijinul dumneavoastră, vă doresc să aveți o zi frumoasă! }

fet, Ieftine fet, Aoweziic (10BUC) (20BUC) (50BUC) (100BUC) 100% noi originale importate TMD5N50G 5N50 TMD5N50 LA 252 FET 5A 500V