750GPH DC Submersibile pompa Electrica pentru barca, caiac,Rapel pompa de Apa 12 V,12 v, pompa de apa 12v,pompă de Santină de 12 volți 12 volți regula

27.13lei

-16 %

32.30lei

Produs nou

In stoc

Standard sau Non-standard Standard
Structura pompă submersibilă
Fluxul 1GPH=3.78 L/h
Presiune De Joasă Presiune
Utilizare Apa
putere Electric
Ciclul de funcționare intermitent
Cerere Submersibile
Combustibil Electric
Corpul pompei Termoplastic
locuințe Greu ABC Locuințe
fabrica OEM/ODM sunt binevenite
Tip Motor Compact, eficient, durată lungă de viață a motorului
Numărul De Model BRBP-750GPH
Teoria rotor pompa
Nume De Brand SURGEFLO
Max Temperament. 110F (43C)

1.Folosi materiale speciale pentru a face sigiliu rezistent la apa, rezistent la apa, izolație puternică, cu mare siguranță.

2.acționate de motor cu magnet permanent, de dimensiuni mici, forma este dimensiunea de conserve cutii de coca-cola, mică vibrație, zgomot redus, flux mare , folosind un 12 v / 24 v dc alimentare reglementate, scăzut pentru a reduce costurile de energie electrică, cost-eficiente pentru a pune în aplicare low-cost, de înaltă eficiență și de economisire de energie, durată lungă de viață, poate lucra 24 de ore continuu, intermitent muncă mai favorabile pentru a prelungi durata de viață a pompei.

3. Ușor de instalare; Pompa cu grila bara filtru, ușor pentru a elimina, usor de curat, simplu; filtrarea Automată obiecte mai mari, pentru a proteja pompa de muncă, să extindă durata de viață a pompei.

4. Această serie de mini pompă submersibilă poate particule de fum este mic, puțin ulei și alte impurități, în scopul de a prelungi durata de viață a pompei, sugerează pompa de întreținere în mod regulat, pentru a îndepărta murdăria rezidual, și alte obiecte de pe pompa.

5. Axul pompei este din oțel inoxidabil de fabricație, durabilitate, coroziune, apa dulce, apa de mare poate fi folosit;

6. Poate fi utilizat pe scară largă în canalizare de eșantionare, debit mare de lichid de transfer și nivel scăzut de zgomot la locul de muncă; mare și foarte Mare acvariu, piscină mică, umplere rezervor de apă, fântâni, și în alte scopuri.

7. Adopta ax din oțel inoxidabil și tenacitate dovada de umiditate din material plastic termoplastic corpul pompei,

8. Poate se arunca cu capul și de ardere de protecție.

9. Viață lungă răcit cu apă motor.

10. Ușor de instalat și de a elimina dispozitivul de filtrare, asigura pompa de funcționare fără vibrații libere.

11. O perioadă scurtă de timp fără apă nu va arde pompa.

Aplicatie principala:

1.Poate fi utilizat pe scară largă în canalizare de eșantionare, debit mare de lichid de transfer și nivel scăzut de zgomot la locul de muncă;

2.Mare și foarte mare acvariu, piscină mică, umplere rezervor de apă, fântâni, și în alte scopuri.

3.Apă proaspătă, apă de mare calitate analiza de eșantionare, de purificare a apei, tratarea apelor uzate, canalizare, rotunde, desfundare canalizare, acvacultură, transfer de apă, agricole stropire, irigare, podea, covor de curățare, etc.;

4.Industria aplicabilă: protecția mediului, medicină, construcții navale, pescuit acvacultură, cum ar fi industria, agricultura, industria internă.

Aplicabile domenii:

1.De protecție a mediului,

2.medicina,

3.construcții navale,.

4.piscicultura,

5.industria,

6.agricultură,

7.acasa economie, etc.

Cum o pompă de santină funcționează:

Non-automată pompe submersibile oferta tradiționale operațiune activat de un flotor sau panoul de comandă. Demontarea motorului cartuș permite o curatare usoara a filtrului și rotor în cazul în care pompa se înfundă cu resturi. Electrice Pompe Submersibile sunt de departe cel mai popular tip de electrice Pompe de Santină, submersibile dau foarte mare de ieșiri, sunt eficiente, au scăzut amp atragă și sunt ușor de instalat. Acestea sunt concepute pentru a se potrivi în partea cea mai de jos de santină și necesită doar conducta de descărcare de gestiune de lucru și de alimentare cu energie electrică.

Plata

Acceptam Alipay, T/T, Western Union și de plăți Visa. Cu excepția Alipay, transforma taxa este de partea clientului. Vă rugăm să acorde o comanda în termen de 3 zile, și vom aranja de expediere 1-2 zile. După Serviciu

Aveți la dispoziție 7 zile pentru a ne contacta și 30 de zile pentru a reveni de la data la care a fost primit. Dacă acest element este în posesia ta mai mult de 7 zile, se consideră că este folosit și NU VOM EMITE O RAMBURSARE SAU ÎNLOCUIRE. NU există EXCEPȚII! Costul de livrare este suportat de către ambele vânzător și cumpărător în jumătate.

Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și TREBUIE să ne FURNIZAȚI cu transport număr de urmărire, motiv specific pentru a reveni, și po ta#.

Va vom returna INTEGRAL SUMA adjudecată, la primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentele și accesoriile incluse, DUPĂ ATÂT Cumpărător și Vânzător a anula tranzacția de la Evsolution.ro. SAU, puteți alege să aveți un înlocuitor.

Vom suporta toate cheltuielile de transport maritim în cazul în care produsul(ele) este (sunt) nu ca publicitate. Feedback-ul

Satisfacția dumneavoastră și feedback-ul pozitiv este foarte important pentru noi. Vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv și 5 stele, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii. Dacă aveți orice probleme, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați în primul rând, înainte de a pleca de feedback negativ. Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice probleme și pentru a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți.

pompa pentru, pompa de apa 12v, pompa 12v, Ieftin pompa pentru, De înaltă Calitate pompa de apa 12v, China pompa 12v Furnizori