Timp yue 10buc 3 mod de MoPar Demaraj Cam Senzorul arborelui Cotit și Bobine de Aprindere de Reparare Conector Coadă 6"

80.30lei

Produs nou

In stoc

Tip De Element Cabluri, Adaptoare & Prize
Nume De Brand LONZANS

longyue(long yue) autoparts fabrica direct 3 mod de MoPar Demaraj Cam Senzorul arborelui Cotit și Bobine de Aprindere de Reparare Conector Coadă 6"

Conectorul este asamblat cu 6" de TXL sârmă care îndeplinește VĂZUT J-1560 cerințe. Firele se va ocupa de golf motor temperaturi cuprinse între -50°C la 200°F.

Montarea : 5781C - arbore cu Came / arbore Cotit / Bobina de Aprindere Reparații Coadă Conector MoPar Chrysler Eagle Mitsubishi 1995 și până Chrysler Mopar Parte# 4897087AA

++Pachet++

10x

Poate se potrivesc si alte modele și aplicații, vă rugăm să comentariu imagine(e).

Despre longyue(long yue) autoparts

longyue(long yue) autoparts aduce fabrica de prețuri en-gros direct la tine. Vom livra comanda la ușa ta, oferindu-le de la fabrica noastra depozite. Furnizarea de înaltă reducere de piese auto și de a explora oportunități de afaceri este doar ceea ce facem! Știm cât de important este pentru tine de a cumpăra piese de care ai nevoie. Așa că am lucrat în jurul valorii de ceas pentru a ne asigura ca va oferim o linie completă de reduse de import si piese auto internă pentru tine. longyue(long yue) autoparts este una dintre cele mai mari conector/cablaj soluție furnizorii de Original Fabricarea în China. Dar nu ne-am oprit acolo; ne pasă de nevoile clienților noștri. De aceea nu veți găsi o selecție mai mare de on-line de piese auto la un pret mai mic! Cu 100 de mii de clienti multumiti, putem să vă asigur experiența dvs. cu noi va aduce înapoi din nou și din nou. Vă rugăm să vizitați magazinul nostru sau site-ul de astăzi.

Transport:

China Post este normal metoda de transport maritim, dar vă sugerăm clienților noștri de a utiliza serviciul Express ca este mai sigur și mai rapid.

Timp estimat de livrare pentru referință:.

DHL: 3-10 zile

FedEx: 5-10 zile

EMS: 10-30 zile.

China Post e-mail: Aproximativ 20-60 de zile.

cam senzor de manivela, bobina de aprindere coadă, senzor de coadă, Ieftin cam senzor de manivela, De înaltă Calitate bobinei de aprindere coadă, China senzor coadă Furnizori