Original Meanwell ELG-150-24A 150W 24V IP65 Alimentare reglabile CONDUS șofer

131.25lei

-13 %

152.61lei

Produs nou

In stoc

Consumul De Energie În Standby <0.5 W
Temperatura de lucru -40~80℃
Numărul De Model ELG-150-24A
Tip De Ieșire Single
Cerere Led street light, lumina de inundații, de înaltă bay lumină
Funcția Ieșire de curent și de tensiune reglabilă prin potențiometru
Eficiența 89%
Tensiune De Intrare 100 ~ 305VAC
Putere De Ieșire 101 - 200W
Garanție 5 ani
Actual adj. gama 3.2 ~ 6.25
Curent De Ieșire 6.25
certificare CE EMC UL
Dimensiune(L*W*H)(mm) 219*63 *35.5 mm
Tensiunea De Ieșire 24v
Frecvența De Ieșire 47-63Hz
TENSIUNE ADJ. GAMA 21.6 ~ 26.4 V

Original Meanwell ELG-150-24A 150W 24V IP65 Alimentare reglabile CONDUS șofer

Ambalare & Livrare produsele vor fi livrate la Evsolution.ro adresa. Atunci când comanda, pls vă rugăm să verificați Evsolution.ro adresa. Dacă doriți pentru a trimite la alta adresa, pls rugăm să ne anunțați în avans. Ca și pentru metoda de transport maritim, dacă alegeți FedEx IE, dar Fedex IE serviciu nu este disponibil la acel moment pentru că, de transport de marfă de vârf, va vom trimite produsele prin Fedex IP, UPS sau DHL. În ceea ce privește valoarea de livrare a facturii(factura comercială), dacă aveți orice cerință, cum ar fi mai mici pentru obiceiurile locale sau nu include costul de transport, pls, de asemenea, vă rugăm să ne anunțați. În caz contrar, noi vom face la valoarea declarată de factura comercială fel ca real plătit. Multumesc.

Cerere

Compania noastra--Kulon poate sprijini nevoile de tehnologie sunt de lucru pe.

Fie că este vorba de o nevoie specială pentru un Medical de Alimentare sau doar un generic Universal tensiune de Intrare, probabil că avem o solutie de alimentare pentru tine.

ELG serie de lucrări deosebit pentru toate tipurile de iluminat cu LED-uri de aplicații, cum ar fi LED-uri de iluminat stradal, LED-uri port de iluminat, LED-uri de iluminat bay, inundații LED iluminat, și așa mai departe.

Compania Noastra

Noi oferim o gamă de surse de Alimentare de selecție din partea industriei alimentare producător de frunte-Spui bine brand. Este misiunea noastra de a oferi o soluție fiabilă la cerințele de alimentare.

Începând cu anul 2002, Kulon a fost asistarea electronică a industriei ingineri, cumpărătorii andtechnicians găsi ideal AC/DC, DC/DC, DC/AC Putere de Aprovizionare Soluții pentru aplicațiile lor.

Dacă nu aveți nici o idee despre alegerea modelului potrivit , vă rugăm să nu ezitați să ne contactați. Echipa noastra este dedicat pentru a răspunde la alimentarea cu energie întrebări.

FAQ de Alimentare

Cum de a alege un bine Comutare de Alimentare?

A. Pentru a crește fiabilitatea S. P. S., vă sugerăm utilizatorii de a alege o unitate care are un rating de 30% mai multă putere decât trebuie.

De exemplu, dacă sistemul are nevoie de un 100W sursa, vă sugerăm utilizatorii de a alege un S. P. S. cu 130W putere de iesire sau mai multe. Făcând acest lucru, puteți stimula în mod eficient fiabilitatea S. P. S. în sistemul dvs.

B. Alegerea funcții bazate pe cererea dumneavoastră:

1. Funcția de protecție: Peste Protecție de Tensiune (OVP), Peste Temperatura de Protecție (OVP), de Protecție a Sarcinii (OLP), și etc.

2. Funcția de aplicare: Funcția de Semnalizare (Putere de Bine, Puterea de a Eșua), Control de la Distanță, Teledetecție, și etc.

3. Funcții speciale: Corecția Factorului de Putere (PFC), sursă de Alimentare Neîntreruptibilă (UPS) funcția.

C. Asigurați-vă că modelul se califică pentru standardele de siguranță și reglementările EMC de care ai nevoie.

1.Puterea aparentă=Tensiune de Intrare x Curent de Intrare (VA)

2.Adevărata Putere= Tensiune de Intrare x Curent de Intrare x Factor de Putere (W) Din mediu prietenos punct, energia electrică planta are nevoie pentru a genera o putere care este mai mare decât puterea aparentă în scopul de a oferi în mod constant de energie electrică pe piață. Utilizarea reală de energie electrică ar trebui să fie definită de o putere reală. Presupunând că factorul de putere este de 0,5, centrala trebuie să producă mai mult decât 2VA pentru a satisface 1W putere reală. Dimpotrivă, dacă factorul de putere este de 0,95, centrala are nevoie doar pentru a genera mai mult de 1.06 VA pentru a oferi 1W putere reală nevoie. Acesta va fi mai eficientă.

150w 24v, 24v alimentare, alimentare 24v, Ieftine 150w 24v, De înaltă Calitate 24v alimentare, China alimentare 24v Furnizori