Ibanez Mini Chitara Pedale de Efect - TS Mini, Analog Delay, Chorus, Super Metal, 850 Puf

403.68lei

Produs nou

In stoc

Numărul De Model Mini
Nume De Brand Ibanez
Tip Efecte

Cel Mai Compact Tube Screamer Încă

Adesea imitat Tube Screamer sunetul este înapoi într-un format compact cu Ibanez Tube Screamer Mini. Una dintre cele mai apreciate pedale overdrive vreodată, Tube Screamer este cunoscut pentru bogata sa midrange mârâi și dinamic sensibilitate atingere. Chitaristi de la Sweetwater sunt la fel de pretentios despre overdrive ca oricine, și suntem încântați să confirmăm că Tube Screamer Mini are sonic tenacitate că a făcut inițial un must-have în nenumărate chitara platforme. Nu contează cât de împachetat sistem de pedale este, suntem siguri puteți găsi cameră pentru Ibanez Tube Screamer Mini.

Ibanez Tube Screamer Mini Pedala de Overdrive Caracteristici dintr-o Privire: Reemiterea clasic Tube Screamer pedala de overdrive design Compact, este mai ușor ca niciodată pentru a se potrivi pe majoritatea instalatiilor de Maraitul overdrive cu o excelentă sensibilitate atingere Gig-gata și construite pentru a rezista gamă Largă de ton de la 3 controale simple Necesită AC509 de alimentare (nu sunt incluse)

Lovitura tonul la un alt nivel cu Ibanez Tube Screamer Mini!

Ibanez grad între ad9 Analog Delay Pedala

Pur circuite analogice oferă clasic întârziere sunete.

La Ibanez grad între ad9 Analog Delay Pedala foloseste un compander cu pre - și de-accent pentru un extrem de curat întârziere. Timpul și nivelul de control permite amestecarea între uscat și întârziate semnale. Repetați de control vă permite să reglați numărul de repetări fără fugar. 2 ieșiri permite uscat și întârziate semnale să fie dirijate separat.

Ibanez Cor Mini Pedala e greu să bată sunetul real analog chorus pentru adăugarea vibrante bogăția la tonul de chitara, iar Ibanez Cor Mini efecte pedala servește-l într-o pedală compactă, care se pot potrivi pe orice sistem de pedale. Viteza, Adâncimea, și Nivelul de control face munca de scurtă de apelare totul, de la blând sclipitoare curat tonuri extreme triluri. 100% semnal analogic calea menține chitara ta e tonal esență, în timp ce true bypass de comutare elimină complet efectul de pe calea de semnal atunci când este dezactivat. Pentru a adăuga adevărat analog chorus pentru chitara rig, QCYQ pot recomanda foarte Ibanez Cor Mini.

Ibanez Cor Mini Efecte Pedala Caracteristici pe Scurt: Toate-analog chorus pedala de efecte pentru chitara electrica Compact este perfect pentru orice sistem de pedale True bypass de comutare elimină efectul de pe calea de semnal complet Ibanez FZMINI 850 Puf Mini Pedala de Fuzz

Inspirat de emitere a lor clasic OD850 pedala de fuzz, Ibanez este eliberarea unui nou mini-versiune - FZMINI. Conceput pentru a capta spiritul plin, gras puf tonuri care a dominat sonora a anilor '70, compact FZMINI recreează clasic puf de sunet cu un dulce, organice ton care aproape se simte de trei-dimensional. Jucătorii vor aprecia extrem de muzical sens, precum și amprenta mici.

Ibanez are o lungă istorie de a face excelente efecte de chitara-mai ales TS808 Tube Screamer. Lor pedale continua să atragă un text loial în întreaga lume pentru durabilitatea lor, muzicalitate și tonuri unice. CARACTERISTICI 100% Circuite Analogice pentru un cald, organic ton True Bypass de Comutare pentru a preveni pierderea de semnal de Control pentru sustain, ton și nivelul de flexibilitate creativă a Făcut în Japonia

Ibanez Mini Super Metal Chitara Pedala

Celebrul Super Metal denaturare a făcut pentru a se potrivi pe orice pedala de bord.

Mini-pedala de piață a fost în plină expansiune în ultimii ani, atât Ibanez simțit în momentul în care a fost dreptul de a oferi unele dintre cele mai legendare pedale din new mini locuințe! Ibanez este mândru să anunțe noul MINI pedala de Familie, inclusiv Super Metal. Fabricat în Japonia, SMMINI păstrează încă cinci-buton de control layout ca fratele său mai mare; la SM9. Aceste cinci butoane pot crea aproape nelimitat de posibilități tonale. Butonul de configurare caracteristici 2 stivuite butoane (Edge/Pumn și de Atac/Nivel) și semnificativ mai mare Unitate de buton. Un true bypass switch oferă cel mai scurt, cel mai direct calea de semnal precum și cel mai curat sunet. 100% circuite analogice oferă uimitor de naturale denaturare și armonici. La SMMINI este un joc clasic de cald și plin de sondare pedală de distors că nu va fi un spațiu de porc de pe pedala de bord!

analog delay, pedala efect chitara, Pedala De Efect, Analog ieftin întârziere, De înaltă Calitate pedala efect chitara, China efect pedala de Furnizori