VEST BIKING Noul Single Subțire Femeile Ciclism, Jachete Bărbați și Femei, Două Modele de Vânt Impermeabil Alpinism Jachete

132.78lei

-49 %

260.36lei

Produs nou

In stoc

Se potrivesc Se potrivește în adevărată mărime, ia-ti de dimensiuni normale
Dimensiune M, L, XL, XXL, XXXL
Material Poliester
Nume De Brand Vest Biking
Ciclism Jacheta Caracteristică 1 Respirabil Ciclism Jacheta
Sezon Primavara toamna iarna
Îmbrăcăminte De Tip Jachete
Guler Mandarin Guler
Tesatura Tip Postav
Gen Bărbați
Numărul De Model YP0202056-SY
Tip Sport Ciclism
Stilul Sport Ciclism, alergare
Caracteristică Anti-sudoare,Windproof,Termice,rezistent la apa,Respirabil,Izolat,Uscat Rapid,Protectie UV
Ciclism Jacheta Caracteristică 2 Fleece Termic Ciclism Jacheta

Ciclism Jacheta Numele Noului Single Subțire Femeile Ciclism, Jachete Bărbați și Femei, Două Modele de Vânt Impermeabil Alpinism Jachete

Bărbați:Negru,Albastru,Armata Roșie,verde și Albastru Denim pentru Femei:Rosu,Roz,verde, Albastru și violet

Despre WEST CICLISM

VEST BIKING început în 2001, cu un singur scop: de a Crea o altă experiență de ciclism pentru oamenii din întreaga lume.

Fondatorii de VEST CICLISM au fost NOI ingineri și China-în-Lume Ciclism Sportiv. Ei au înțeles punctele lor forte. Deci, pentru a face bicicleta mult mai plăcută și accesibilă pentru oamenii din întreaga lume, au facut ce au stiut mai bine. Au stabilit pentru a îmbunătăți experiența cu bicicleta prin următoarele trei principii directoare: Inspirație, Inovație și măiestrie.

Totul a început cu usoare din aluminiu rame. Capacitatea de VEST CICLISM pentru a produce de înaltă calitate biciclete la un preț accesibil permis mai multor piloti cu experienta de ciclism într-un mod cu totul nou. De atunci, la VEST de CICLISM a fost un pionier progrese atât de aluminiu și compozite inginerie. Am introdus primul accesibile fibra de carbon biciclete, și transformat de înaltă performanță biciclete rutiere cu Total Compact Road design. În ciclism montan, la VEST de CICLISM se face întotdeauna cele mai bune.

În ultimii 14 ani, la VEST de CICLISM a crescut dincolo de fabricație rădăcini pentru a deveni lider mondial de brand de biciclete de calitate și potrivite. Cu mai mult de 700 de partenerii de vânzare cu amănuntul din întreaga lume, ne propunem pentru a inspira aventura în toate piloti, de la casual la competitive.

WEST BIKE biciclete de a câștiga premii de design. Dar cel mai important, vor câștiga inimile de piloti care aleg să facă ciclism o parte din viața lor. Noi sprijinim această alegere. Credem că o face lumea un loc mai bun.

PARTENERUL TĂU DE VIAȚĂ, LA VEST DE CICLISM.

ciclism jacheta, ciclism jacheta barbati, femei jacheta ciclism, Ieftine ciclism jacheta, De înaltă Calitate, ciclism jacheta barbati, China femeile ciclism jacheta Furnizori