Original Japonia Spirit W808 Înlocuibile Lipit Ultra-durabil fără Plumb Doar Pentru W-808 Interne de Căldură Tip

28.22lei

Produs nou

In stoc

Numărul De Model W808-T
Numele Spirit De Sudare Sfat
Vârful De Sudare Caietul De Sarcini W808-T-3C, W808-T-K, W808-T-BI, W808-T-2.4 D, W808-T-SI, 1 Set 7 buc, W808-T-I, W808-T-B

Cumpărători ruși vă rugăm să furnizați numele complet! Numele complet este numele tau + numele tatălui + numele de familie.

Spirit este un brand faimos în Japonia, W808-T seria de fabricație competențe tehnologice, puterea, durabil, care este alte produse low-cost nu se poate compara.

Cum sa faci vârful de lipit mai durabil? 1. Atunci când se utilizează un nou lipit sfat, prima, temperatura a fost ajustat la 250°C, repet acoperite cu staniu pentru aproximativ 8 minute. 2. După utilizare, așteptați până când temperatura în jos, acoperite cu vârful de lipit cu staniu este sigilat pentru a preveni oxidarea. 3. Pentru deja oxidat cap de fier, de curățare cu o activitate scăzută a fluxului, și apoi acoperite în mod repetat cu noi lipire. Observație: sunt 7 modele de vârf de lipit, ele sunt W808-T-K, W808-T-BI, W808-T-2.4 D, W808-T-SI, W808-T-I, W808-T-3C, W808-T-B, vă rugăm să se uite la fotografie, selectați modelul pe care doriți sau lăsați mesaj în scopul de a spune-ne ce model vrei, ne va livra comanda cu 7 modele de lipit sfaturi dacă selectați "1 Set 7 buc". W808-T serie de vârf de lipit este doar compatibil cu Spirit W808 de fier de lipit. Acesta nu este disponibil pentru 936 de fier de lipit. Toate imaginile sunt fotografii reale: Notă despre livrare:

Dacă selectați "transport Gratuit" , acest Post este Normal Mail, asta înseamnă că nu are număr de înregistrare , nu puteți obține informații de urmărire de pe site-ul. Dar, în acest fel, se poate economisi bani. Dacă selectați China Post Aer Înregistrat Mail, Singapore Post sau Hongkong Post, atunci, acesta este e-mail înregistrată, puteți obține informații de urmărire de bunuri. Cu toate acestea, ar trebui să plătească o taxă suplimentară că Postul Agenție, ne va taxa mai mult pentru informații de urmărire.

Timpul de expediere mulți țară normală este de 15 - 45 de zile lucrătoare (Rusia 15 - 60 zile de lucru, Brazilia 25-80 zile lucrătoare ), cu excepția sărbătorilor.

În condiții normale, pachetul cu numărul de urmărire este mai rapid decât fără număr de urmărire. Asa ca mai bine ai alege China Post Aer Înregistrat Mail, Singapore Post sau Hongkong Post, am f trebuie urmați informațiile de urmărire, sau au un pic vă faceți griji cu privire la informațiile de urmărire.

Daca comandati mai mult de 5 piese într-o singură comandă sau pentru mai mult de 30 de DOLARI , va vom trimite prin China Post, Singapore Post sau Hongkong Post (cu număr de urmărire), tu nu trebuie să plătească taxe suplimentare.

Cu toate acestea, care de transport de model ai alege, te Rog, ai încredere în noi. Vom alege cel mai bun de transport de model și trimite articol în termen de 2 zile (cu excepția sărbătorilor) după confirmarea plății. Veți primi pachetul la timp.

Tu ar trebui să fie responsabil pentru plata taxelor vamale și vamale clar dacă există tarife.

NOTĂ:

ORICE DETERIORARE ÎN TIMPUL INSTALĂRII NU ESTE RESPONSABILITATEA NOASTRĂ ȘI NU ESTE ACOPERITĂ DE GARANȚIE. VĂ RUGĂM SĂ VERIFICAȚI COMPATIBILITATEA ÎNAINTE DE CUMPĂRARE.

Feedback: Vom face tot posibilul să te las solicita feedback-ul pozitiv în semn de apreciere pentru achiziție. Dacă pentru orice motiv nu sunt probleme cu produsul sau serviciile noastre, vă rugăm să faceți un efort pentru a ajunge la noi astfel încât să putem rezolva problema pentru tine. Feedback-ul este cel mai important activ pe Evsolution.ro la un vânzător și ne străduim să avem o perfectă feedback de la fiecare client. Deci, dacă ceva nu este pe placul dumneavoastră vă rugăm să ne dea o șansă de a face lucrurile bine.

W808, fără plumb, benzină fără plumb, Ieftine w808, De înaltă Calitate fără plumb, China benzină fără plumb Furnizori