NOKOTION A000255480 DA0MTKMB8E0 REV E Pentru toshiba satellite C40 C40-Un Laptop placa de baza cu NVIDIA GeForce 710M

585.39lei

Produs nou

In stoc

Chipset-ul A55
FSB / HT Standard
Hard Disk Interfata SATA
Numărul De Model C40 C40-O
Cerere Laptop
Ram Maximă Capacitate 4 GB
Canal de memorie Dublu
Porturi Wifi,Ethernet,USB 2.0
Tipul PROCESORULUI Intel
Element Stare Folosit
Factor De Formă ATX
Cu CPU No
Pachet Da
Chipset-Ul Producătorului Intel
Data De Lansare 2011
Tipul De Memorie DDR3
Nume De Brand NOKOTION
Tip Soclu LGA 1366

2.Din motive de securitate, vom livra comenzile la adresa de livrare ai confirmat cu Evsolution.ro. Vă rugăm să asigurați-vă că adresa este corectă înainte de a face plata. 3.Plata trebuie să fie finalizate în termen de 7 zile lucrătoare de inchidere a licitatiei.

Dacă există orice probleme sau întrebări legate de comanda dumneavoastră, vă rugăm să ne contactați prin e-Mail sau Trandemanger sau Lăsați Mesaj la comanda dumneavoastră, vă vom răspunde cât de repede putem !

1.Vom trimite placa de baza decurs de 3-5 zile după cumpărătorului de plată verificate de Evsolution.ro. 2. Preturile noastre nu este inclusiv destinație taxe vamale.Vom responsabil pentru China personalizate. 3. Suntem prin DHL/UPS/EMS/FedEx/TNT/Swiss Post/ Aramex /ePacket în funcție de diferite regiuni utiliza diferite metode de transport maritim internațional zonă . DHL va nevoie de aproximativ 4-8 zile de lucru la mai multe UP-uri vă va nevoie de aproximativ 4-8 zile de lucru la cele mai țară EMS va nevoie de aproximativ 5-15 zile de lucru la cele mai țară Swiss Post va nevoie de aproximativ 20-60 de zile de lucru pentru cele mai multe țări

Satisfactia clientilor este obiectivul nostru tot timpul. Orice problemă,vă rugăm să nu ezitați să ne contactați oricând.Vom încerca noastre cele mai bune să-l rezolve,înainte de a părăsi feedback negativ sau neutru. Noi vă va oferi 5 stele feedback pozitiv după ce confirmați cu comanda dumneavoastră. Dacă sunteți mulțumit cu obiectele primite,vă rugăm să faceți același lucru pentru noi.Multumesc!!!

rev e, placa de baza placa de baza, nvidia placa de baza, Ieftine rev e, De înaltă Calitate, placa de baza placa de baza, China nvidia placa de baza Furnizorii