Booster cablu repetor cablu pentru antenă exterioară și interioară antena cu N male conector coaxial cablu de 10 metri

69.68lei

-36 %

110.58lei

Produs nou

In stoc

conector N-masculin
Numărul de Conductoare 1
Numele 10m de cablu
Nume De Brand AMTunnel
Numărul De Model AM-C01
De lucru pentru Mobile amplificator de semnal , antena
culoare Negru
Tip Cabluri Coaxiale
Lungime cablu 10 metri

10 metri de Cablu

Cablu Coaxial; cablu de Antenă, de Rapel de cablu , cablu Repetor

Diametru: 5mm

Lungime cablu : 10 metri

Conector : 2*N-conector de sex Masculin

Culoare: negru

Acesta poate fi folosit pentru conectat cu între antenă și mobile amplificator de semnal, cum ar fi 3G ( WCDMA/UMTS 2100MHz), DCS (1800MHz), PC (1900MHz), GSM(900MHz), CDMA (850MHz), LTE 4G mobile amplificator de semnal 1* 10m cablu de antenă

Cald Notă: dragi prieteni ruși, vă rog lăsați-vă numele complet pe adresa de livrare, atunci când face comanda. Pentru post rus nevoie de ea pentru expedierea coletului. vă rugăm să înțelegeți amabilitate. Vă mulțumesc foarte mult pentru cooperare în avans.

Despre Plata:

1 se accepta plata de la Evsolution.ro accept Escrow/ card de Credit/ / Money Booker ! cum ar fi Visa,WebMoney (denumite WM), TT remitențe, Western Union, Qiwi wallet, Brazilia Boleto și așa mai departe.

2 vă Rugăm să ne contactați dacă aveți probleme sau nevoie de a modifica prețul înainte de plata,Multumesc

Despre transport:

1 nava a Alixpress adresa lui NUMAI.Vă rugăm să ne contactați înainte de shippment dacă aveți nevoie pentru a schimba adresa/numărul de telefon/numărul de Mesaj. Ne va livra dupa confirme adresele.

2 Vom aranja mărfurile pentru tine în termen de 1-3 zile lucrătoare în mod normal. Vă rugăm să verificați informațiile de urmărire pe site-ul: http://www.17track.net. Vă rugăm să rețineți, va dura 2-5 zile inainte de urmărire informații pot fi vizualizate on-line.

3 Serviciul de Timpul de Tranzit este prevăzut de către transportator sau exclude sfârșit de săptămână sau de sărbători. Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta

Despre serviciile noastre:

1 vă Rugăm să nu ezitați să ne contactați dacă aveți orice problemă sau nevoie de ajutor despre comanda,va Vom fericit pentru tine,multumesc.

2 vă Rugăm să nu deschizi disputa înainte de orice comunicare dacă ești nemulțumit de produsele sau serviciile noastre,, care nu este de nici un ajutor pentru tine și pentru noi, vom rezolva problema cât mai curând posibil după ce obține reqire, vă rugăm să amabilitate înțeleg, vă mulțumesc foarte mult!

3 Vom încerca noastre cele mai bune pentru tine.Cu toate acestea, uneori ne raspunde la mesaj un pic mai încet în week-end sau de vacanță. Vă rugăm să înțelegere. Vă vom răspunde cât mai curând posibil după noi de lucru, vă rugăm să aveți răbdare,puteți să ne contactați prin Whatsapp, Wechat, Aliwawa, Skype sau e-Mail dacă foarte urgent,multumesc!

Despre Feedback-ul:

1 satisfactia Dumneavoastra este nostru cel mai mare confort, așteptăm mereu de servire pentru tine!

2 comentariu si sugestie este destul de important pentru magazinul nostru. Vă rugăm să luați un minut pentru a lăsa un feedback pozitiv cu detaliate de Vânzare Rating de 5.

3 Dacă nu sunteți mulțumit cu produsele noastre, vă Rugăm să ne dea o șansă, vom încerca noastre cele mai bune pentru tine. Multumesc pentru amabilitate înțeleg în avans

cablu coaxial repetor, cablu pentru, cablu coaxial, Ieftin cablu coaxial repetor, De înaltă Calitate cablu pentru, China cablu coaxial Furnizori