1:25 Model de Led Felinar Lămpi Lumini de Perete de cale Ferată de Tren Scară Modală Layout 3V 5pcs Per Lot

23.34lei

-4 %

24.55lei

Produs nou

In stoc

Numărul De Model 18400071
Avertizare Păstrați la foc și de apă și de copii
Tema Modelul Lămpi Pentru Grădină
Tip modele la scară
Plastic Tip PVC
SKU 18400071
Material Plastic
culoare Negru
Tensiune 3V, AC or DC Compatible.
Cantitate(Aprox) 5pcs
de operare curent 20mA.
Dimensiune approx.43mm
Intervalul De Vârstă 5-7 Ani
Gen Unisex
Scara 1

1:25 Model de Led Felinar Lămpi Lumini de Perete de cale Ferată de Tren Scară Modală Layout 3V 5pcs Per Lot

Descriere:

De Brand nou. Complet cu cabluri și LED-uri și poate fi luminat. Dimensiune: aproximativ 43 mm Scara: 1:25,Potrivit pentru G scară etc.... Culoare: Negru. Tensiune de operare: 3V, AC sau DC Compatibil. Operare Curent: 20mA. Material: Plastic.

Inclus în pachet

> 5 x Model Lămpi de Grădină Plata Escrow . Vă rugăm să ne contactați pentru informații suplimentare cu privire la modul de a plăti sau orice întrebări cu privire la plată.

Transportul nu Suntem responsabili pentru undeliverable adresa. Ne rezervam dreptul de a percepe taxa de transport maritim din nou pentru produsele returnate din cauza la o adresă greșită. Elementul va fi trimisă în termen de 24-48 de ore după clară de plată (cu excepția week-end și de vacanță). Ora de sosire:

1. Aerul e-Mail: 15-30 de zile

2. EMS: 8-10 zile, Ocazional, poate întârzia din cauza ta locală Client clearance-ul. Dacă nu sa produs după 30 de zile, vă rugăm să contactați-ne pentru a-l rezolve. Noi nu oferim combina transportul maritim. Noi nu suntem responsabili pentru taxe sau impozite din țara dumneavoastră.

Înapoi 1 An de Garanție, suma Licitată în încrederea! Toate elementele sunt 100% de Brand Nou. Toate elementele au fost testate înainte de expediere. Putem schimba elementul în termen de 30 de zile după ce ați primit-o, dacă este defect. Revenit element trebuie să aibă toate ambalajele originale si accesorii cu Aprobarea Cod de Retur . Cumparatorul este responsabil pentru returnarea costurile de transport. Ne va fi responsabil pentru taxele poștale de înlocuiri. Rambursarea sumelor se va face la primirea produsului returnat. Aceasta poate dura până la 3 zile lucrătoare pentru a procesa reveni după ce vom primi produsul.

Altele TOATE produsele vor fi ambalate Fără cutie de vânzare cu amănuntul . Ne străduim pentru a câștiga 100% perfect "de Cinci Stele" scoruri de la tine. Steaua-scorurile sunt foarte importante pentru noi. Dacă nimic despre tranzacție nu a satisface așteptările dumneavoastră. Vă RUGĂM SĂ NE cunoaștem ȘI să NE DEA POSIBILITATEA DE A FACE LUCRURILE CHIAR înainte de a pleca feedback-ul.

scara feroviare, led felinar, modelul de led-uri, Ieftine scara feroviare, De înaltă Calitate led felinar, China model de led-uri Furnizori