100buc Shell cu Pagos Wireless Coaster Sistem Pager Restaurant KFC sistem

1 102.15lei

Produs nou

In stoc

Numele produsului Wireless Coaster Sistem Pager Shell
culoare Roșu
Pager Dimensiune 92*92*20mm
Modul prompte Sunet , Vibrații, Flicker
Nume De Brand Ycall
Gama 200 M în spațiu deschis
Cerere cafenea, restaurant, food court, etc
Baterie descărcată amintesc Da
Frecvența 433.92 MHZ
Numărul De Model K-11
wireless chelner sistem de apel Gestionarea Cozii De Asteptare Sistem

100buc Shell cu Pagos Wireless Coaster Sistem Pager Restaurant KFC sistem

Ambalaj inclus:

100 buc shell cu pagos numai

Descriere produs Specificații de K-11 shell: Dimensiuni: 92*92*20mm Mai multe Sisteme Poate fi Nevoie de Introducerea de Componente ale sistemului de Sistemul format din următoarele părți componente: -Transmițător Tastatura -Receptor Pager -Repetor de Semnal(opțional) Cum funcționează sistemul de Aplicare *Restaurant *cafenea *Food Court *de Golf și Cluburi de Țară *Clinica *Fast food court *Sănătate și cluburi de Fitness:

Profite de sistemul nostru 1) produs Revolutionar pentru a crește eficiența personalului, reduce costurile forței de muncă. 2) Simplu, dar elegant, valoare pentru bani. 3) Clientul nu trebuie să țipi sau să val mâinile de apel chelneri, îmbunătățirea client apreciere de serviciu. 4) Oferă o atmosferă confortabilă. Serviciile Noastre 1. Răspunde întrebării dvs. în 24 de ore de lucru. 2. Personalul cu experiență răspunde la toate întrebările dumneavoastră profesionale și fluent în limba engleză. 3. Design personalizat este disponibil. OEM este binevenită. 4. Soluție exclusivă și unică pot fi furnizate clienților noștri de nostru bine instruit și profesionist ingineri și personalul. 5. Discount Special de protecție și de zona de vânzare prevăzută la distribuitor. 6. Face cele mai bune produse si design de obiecte personalizate pentru clienții noștri.

restaurant system, sistem pager, coaster pager, Restaurant ieftin sistem, De înaltă Calitate, sistem pager, China coaster pager Furnizori