Roswheel rezistent la apa 3L Biciclete Sac de Mare Capacitate mtb Drum Pungi de Biciclete Fata Tub Ghidon Bicicleta Geanta Accesorii pentru Biciclete 2 Culori

64.35lei

-16 %

76.63lei

Produs nou

In stoc

Nume De Brand ROSWHEEL
Numărul De Model 111271
certificare CE
Material Polyster
Funcția Impermeabil

Roswheel rezistent la apa 3L Biciclete Sac de Mare Capacitate mtb Drum Pungi de Biciclete Fata Tub Ghidon Bicicleta Geanta Accesorii pentru Biciclete 2 Culori

Număr articol:111271

Culoare:Negru/Portocaliu

Material:400D Nailon & PU

Capacitate:3L

Dimensiune:20x10.5x16cm

Greutate netă:234g

1 * Ghidon Bicicleta Geanta

------------------------- TRANSPORT -------------------------

Când plasați o comandă, vă rugăm să alegeți o metodă de livrare și să plătească pentru comanda, inclusiv taxa de transport. Vom trimite articole în termen de 3 zile lucrătoare după ce plata dvs. este finalizată.

Nu putem garanta timpul de livrare la toate transporturile internaționale din cauza diferențelor în vamă ori de compensare în țări individuale, care pot afecta cât de repede produsul este inspectat. Vă rugăm să rețineți că cumpărătorii sunt responsabili pentru toate taxele vamale suplimentare, comisioanele, taxele și impozitele pentru importul în țara dumneavoastră.

------------------------- Se ÎNTOARCE -------------------------

Vom face noastre cele mai bune pentru a servi clienții noștri cel mai bun pe care putem.

Va vom returna dacă vă întoarceți elemente în termen de 15 zile de la primirea elementelor pentru orice motiv. Cu toate acestea, cumpărătorul ar trebui să asigurați-vă că produsele returnate sunt în condiții inițiale. În cazul în care produsele sunt deteriorate sau pierdute, atunci când acestea sunt returnate, cumpărătorul va fi responsabil pentru astfel de daune sau pierderi, și nu vom oferi cumpărătorului o rambursare completă. Cumpărătorul ar trebui să încercați pentru a depune o cerere cu compania de logistică pentru a recupera costul de deteriorare sau pierdere.

Cumpărătorul va fi responsabil pentru taxele de transport pentru returnarea produselor.

------------------------- CONTACT -------------------------

Oferim înlocuirea gratuită de 1 lună. Cumpărătorii pot solicita pentru o înlocuire în termen de 7 zile de la primirea produsului . Cumpărătorul trebuie să returneze produsul în condiții inițiale pentru noi și ar trebui să suporte costurile de transport pentru retur.

------------------------- FEEDBACK-ul -------------------------

Satisfacția dumneavoastră și feedback-ul pozitiv este foarte important pentru noi. Vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv și 5 stele, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii.

Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre sau servicii, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a pleca de feedback negativ. Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice probleme și pentru a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți.

sac de biciclete fata, roswheel rezistent la apa, bicicleta geanta, Ieftine sac de biciclete fata, De înaltă Calitate roswheel rezistent la apa, China biciclete sac Furnizorilor