Silicon vagin artificial masturbari sex masculin om fals cauciuc adult sex om de jucărie jucărie sexuală 4D masturbari cupa

39.97lei

Produs nou

In stoc

Tip pocket pussy
Pachet secret de ambalare
Greutate 292g & 599g
catalog De sex masculin jucărie
Dimensiune as shown
Numărul De Model De dimensiuni mari si mici dimensiuni
Nume De Brand dor de dragoste
Modle Vagin masturbator
Funtion vagin sex
Avantaj sofe ,Poate fi scalabil,real senzația de piele
Material Silicon
utilizator pentru barbati
Tip De Element Masturbatori
culoare Carnea și maro

începe

end

Două dimensiuni moale vagin de buzunar

Nota 1: dacă aveți nevoie de poze Reale, fără nici o acoperire pentru păpuși, vă Rugăm să ne contactați

NOTA 2: Secret de ambalare , nimeni Nu știe ce este în pachet , vă rugăm să nu ezitați să cumpere. element nume va fi scris ca"silicon jucărie" nu orice cuvinte sau imagini cu SEX .

Dimensiune mare vagin de buzunar dimensiune:

1.dimensiuni:16.5 cm*9cm*7.5 cm(6.49" * 3.5" * 2.95")

2. Greutate:599g

3. pizde design

4. real senzația de piele

5.funtion:vagin sex 6.pachet:660g Cadou: de dimensiuni Mici vagin de buzunar dimensiune:

1.jucărie dimensiune:13cm*8 cm*5.5 cm(5.1" * 3.15" * 2.16")

2. Greutate:292g

3. pizda si anal de design

4. real senzația de piele

5.funtion:vagin si sex anal 6.pachetul greutate:340 g dimensiuni Mici jucărie Carne de culoare:

Culoare maro:

Utilizare:

1.Atunci când ai primit produtions ,pentru că este făcută de siliciu ,astfel încât suprafața un strat de pudră de talc.vă rugăm să folosiți apă caldă curată spălați-l.vă rugăm să nu folosiți apă fierbinte pentru a o curăța.

2.atunci când utilizați de producție,este mai bine să utilizați cu prezervativ si ulei de lubrifiere

3.Ca organismul este plin silicon moale,vă Rugăm să evitați contactul cu spinos obiecte 1. Plasarea comenzii: Pls vă rugăm să asigurați-vă că dacă stilul și dimensiunea de produsul nostru satisface cerințele dumneavoastră sau nu? În timp ce-l comanda, va rugam sa verificati adresa este corectă sau nu? 2. Pachet: Pentru a va proteja intimitatea personala, toate elementele vor fi re-ambalate de o cutie de exterior, scris ca "probe" sau "jucării din plastic" nu orice cuvinte sau imagini cu "SEX". 3. Clearance-ul personalizat: în mod Normal, nu este nevoie să plătească taxe de valoare mică mostră. Cu toate acestea, în diferite țări, cu diferite politicile vamale. Prin urmare, noi încă nu se poate 100% promisiune. Vom aprecia dacă ne-ai lăsat să-ți știu cerere specială pentru transport înainte de expediere. 4. Transport: Vom trimite mostre prin China Post air mail ,Evsolution.ro standard de transport maritim,Aerian rus care va avea 15-32 zile lucrătoare. Dacă aveți îngrijorare despre acest lucru, atunci pls nu ezitați să ne contactați, vom oferi o soluție mai bună pentru satifisy te pe cererea dumneavoastră. 5. Feedback-ul: Ne prețuim fiecare feedback-ul de clienții mei. Vom fi fericiți și de a face mai bine dacă ai pleca bun feedback. Dacă nu există problemă de produse, vă rugăm să ne contactați în primul rând. Vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problema. 6. Politica de retur: Avem calitate stricte de testare înainte de expediere. Dacă există o problemă de calitate, poti returna produsul intact în termen de 3 zile de la primirea . 7.Despre noi:

masturbari cupa, jucarii om de sex, 4d masturbator, Ieftine masturbari cupa, Jucării de Calitate, om de sex, China 4d masturbator Furnizori