FOLOSIT originale Originale Pentru SONY RMT-CCS10iP /RMT-CCS15iP/ RMT-CXA900 Telecomanda FM / AM Radio cu Ceas/Personal Audio Controller

27.74lei

-20 %

34.68lei

Produs nou

In stoc

Aplicabile model Pentru SONY RMT-CCS10iP /RMT-CCS15iP/ RMT-CXA900
culoare Așa cum se arată
Utilizarea TV
Atribute TV/Audio/Video Remote Control Control Remoto Controller Fernsteuerung
Frecvența 433 MHz
Material Material ABS
Pachet PP sac
Notificare Dacă te deranjează Zgârieturi, Nu Cumpara!
Dimensiunea Pachetului 28cm* 13cm* 5cm
Canal 1
Comunicare Wireless IR
Cantitatea 1 X Control de la Distanță ( inclusiv bateria )
Numărul De Model Pentru SONY RMT-CCS10iP /RMT-CCS15iP/ RMT-CXA900

Autentic Original Pentru PHILIPS RC19420005/01 de la Distanță de Control de culoare Albastru Controle Remoto Controller telecomando

Caracteristici: Numărul de Model: RMT-CCS10iP / RMT - CCS15iP / RMT - CXA900 Stare: FOLOSIT(nu cumpara daca te superi zgârieturi) Tip: TV Canal de la Distanță: 1 Frecventa: 433 MHz Material: Material ABS Culoare: așa Cum se Arată Greutate: 0.04 kg (0.09 lb.) Dimensiune: 12 cm x 3 cm x 0.2 cm (4.72 in x 1.18 in x 0,08 in) Cantitate: 1 x telecomanda (Bateriile nu sunt incluse) Tip Unitate: bucata Pachet: PP Sac Pachet Greutate: 0.10 kg (0.22 lb.) Pachetul Dimensiune: 28cm x 13.5 cm x 0.5 cm (11.02 în x 5.31 în x 0,2 in) Observație: Aceasta este versiunea originală de control de la distanță.Nici o programare sau configurare necesare. Notă: vă Rugăm să asigurați-vă că produsul este adecvat pentru echipamentul dumneavoastră înainte de a plasa comanda . Vom detecta produsul pentru a se asigura că acesta funcționează perfect înainte de expedierea mărfurilor.

Poze :

1. Acceptam Alipay, West Union, TT. Toate Cardurile de Credit Sunt Acceptate Prin Plată Securizat De Procesor ESCROW.

2. Plata Trebuie să fie Făcută în Termen de 3 Zile De la Comanda ,Dacă Nu puteți Checkout Imediat După Licitație de Aproape ,vă Rugăm să Așteptați Câteva Minute și încercați din nou .

Atunci Când Faci O Plată, Deși Escrow ,Banii Tăi Sunt Depozitate În Siguranță În Contul Dvs. .

Banii Lansat Doar la Noi După ce A Confirma Livrarea .

1 . Am expediat Toate Elementele din întreaga Lume În decurs de 36 de ore (cu Exceptia sarbatorilor), Va Va Alege Una Dintre Ele în Funcție de Diferite Țări .

Deci, Dacă Aveți De Expediere Specifice Cerință ,Vă Rugăm Să Ne Spuneți Înainte De Expediere .

2. Prețul nostru Nu Includ Taxele ,TVA sau Alte Taxe Ascunse .Pentru a Asigura plata pentru Impozitul Minim ,

Vom Declara Bunurile Dumneavoastră Ca Un Cadou Cu mai mic Element de Valoare. Vă rugăm să Ne informați În Avans Dacă Aveți Cerințe pentru Postul de Valoare Înainte de Expediere .

3. Am expediat de La Evsolution.ro modelului Adresa Numai .Vă Rugăm Să Asigurați-Vă Că Adresa În Evsolution.ro Este Chiar Adresa De Livrare !

,

Toate Lucrurile Prin Stricte De Testare Înainte De Expediere .Și vă Garantăm Că este Bun ,vă Rugăm să Asigurați-vă că Pachetul Este În Situație Bună atunci Când A Semnăturii .

După Ce Ai Primit Produsele ,Dacă Aveți Orice Probleme Cu Produsele , Vă Rugăm Să Ne Contactați În Orice Moment, Fără A Ezita În Loc De A Deschide Un Litigiu ,

Vom Răspunde în Termen de 12 de Ore ,Și Vom Încerca Noastre cele mai Bune Pentru a vă Ajuta să Rezolve Întrebări sau Probleme .

Dacă Nu Puteți Obține Mărfurile În Termen De 50 De Zile , Vă Rugăm Să Ne Anunțați Și Vă Vom Rambursa Toate Plățile .

Serviciul Nostru Scop Este De A Face Fiecare Client Să Aibă O Bună Experiență De Cumpărături .

Dacă Sunteți Mulțumit Cu Punctul Nostru & Service, Vă Rugăm Să Ne Dea Un Feedback Pozitiv Si Un Comentariu De 5 Stele,

Care Va Da Aduce O Mai Bună Șansă De A Dezvolta La Magazinul Nostru , Iar Noi Va Mulțumesc Și Să Încerce Mai Greu Să Te Servească Mai Bine .

Dacă Nu Sunteți Mulțumit Cu Serviciul Nostru Sau Orice Alte Probleme , Vă Rugăm Să Ne Contactați Înainte De A Părăsi Feedback-Ul Și De A Deschide Un Litigiu ,

Vom Rezolva Problema Imediat !

Acesta Va Fi Mult Mai Apreciat Dacă Aveți Orice Sugestii Bune .

Control De La Distanță, control de la distanță controler, control de la distanță, Ieftine control de la distanță, De înaltă Calitate de control de la distanță controler, China control de la distanță Furnizori