PHILIPS Ascunse Reportofon 8GB Reportofon Digital USB MP3 Player Profesional Recorder Pen Dictafoane Mini Audio Mic

360.84lei

-18 %

440.05lei

Produs nou

In stoc

Înregistrare De Voce Activat Da
Înregistrare PCM Da
A-B Replay Da
Numărul De Model VTR5200
FM și înregistrare FM Da
Nume De Brand Philips
culoare Negru/Albastru/Roz/Galben
Baterie Built-in baterie cu Litiu
Pachet Da
Memorie Externă Da
Capacitate 8GB
Echilibrat Da
Redare Formate MP3,WAV
Rata de biți 1536kbps/384kbps/128kbps/8kbps
Înregistrare Audio Format MP3,WAV,PCM Liniar
TF Card de Memorie Până la 64GB
Cu Difuzoare Da
Moduri De Înregistrare PCM/NR/HP/LP
Microfon Extern No
memorie 8GB
Până la 2228 ore de înregistrare audio

PHILIPS Ascunse Reportofon 8GB Reportofon Digital USB MP3 Player Profesional Recorder Pen Dictafoane Mini Audio Mic Două de înaltă calitate built-in microfoane

H igh-microfoane de calitate de cristal clar de înregistrare și redare

Digital noise reduction

În timpul înregistrării, sunet original de zgomot pot fi filtrate eficient, sunet clar va prezenta.

Voce-Activat De Înregistrare

Detecta automat voce, înregistrare va fi activat atunci când vocea este găsit

Timingrecording

Înregistrarea perioadei de timp necesare,eficiente vocea este păstrat

Cumpărătorul pre-cumpărare Informații

Plata

Acceptam plata prin Western Union,PAYPAL,T/T sau Evsolution.ro plătească.

Vei avea 20 de zile pentru a finaliza plata pentru un produs după ce au trecut prin Cumpără Acum procesul.

Transport

Putem aranja transportul de luni până vineri. Taxa de transport include ambalarea și taxele de manipulare.Modul Implicit de logistica este Evsolution.ro standard de transport maritim, nevoie de aproximativ 15 la 35 de zile, unele țări vor fi mai multe zile.timpul de livrare este de depands pe țări.

Articolele vor fi trimise în termen de 7 zi lucrătoare după Plata Verificate (Disponibil în zilele lucrătoare de numai).

Vă rugăm să verificați adresa de livrare înainte de plată, și asigurați-vă că acesta conține un număr de telefon valid, pentru că aproape toate cerere de transport număr de telefon, ne vom ține de ordinea dacă numărul de telefon este lipsă .

Dacă elementul este din China, Taxa este responsabilitatea cumparatorului, putem declara un pret mai mic pentru a reduce sau a evita taxe vamale daca clientul solicita. dar nu ne asumăm responsabilitatea în cazul în care cumpărătorul nu clar vamale.

Reveni

Vă rugăm să ne contactați pentru o soluție prin intermediul Evsolution.ro masaj înainte de a deschide un schimb. Comunicarea este întotdeauna cel mai bun mod de a rezolva problema.

Acceptam orice returna in 7 zile pe care le promit.

Dacă cumpărătorul a reveni doar pentru cumpărător nu-l place sau cumpărat un element greșit, este cumpărător să plătească pentru a reveni taxa de transport.

dacă elementul este defect sau gresit vom plăti pentru taxa de transport după ce cumpărătorul a arăta facturi de transport.

Vă rugăm să nu se mai întoarcă niciodată coletul fără acord , nu este posibil pentru noi să știm parcela unde și cine l-a trimis. și noi nu va mai lua licitație pentru retur.

Feedback-ul

Vom lăsa în mod automat feedback pozitiv pentru fiecare cumpărător care a finalizat tranzacția.

Vă rugăm să NU ne LĂSAȚI PATRU 5 - Detaliate de Vânzare de Rating (DSR) și să ofere feedback Pozitiv, care poate ajuta foarte mult în dezvoltarea business-ului. Pentru că Opiniile de mai jos 5 sunt egale cu "NU sunt îndeplinite. Recunoașterea ta este motivația noastră în curs de dezvoltare compania noastră mică și îmbunătățirea serviciilor noastre pentru fiecare client. Îți va lua doar un minut.

Dacă nu sunteți mulțumit cu produsele noastre, sau service, vă rugăm să ne scrieți imediat, astfel încât să putem ajuta. Sincer sper sa nu ne părăsi orice feedback negativ sau neutru. Comunicarea este foarte importantă, credem că putem rezolva problema cu fiecare alte.

pen dictafoane, profesionale recorder, Recorder De Voce Digital, Pix ieftin dictafoane, Profesionale de înaltă Calitate recorder, China digital voice recorder Furnizori