FOOCAME Punisher Craniu Clasic de Film super-Erou de Matase Arta Printuri Decor Acasă Pictura 11x20 20x36 24x43 30x54 Cm

21.28lei

-11 %

24.18lei

Produs nou

In stoc

Dimensiune (Inch) 11x20, 16x29, 20x36, 24x43, 30x54
Numărul De Model G-039
Forma Single
Mediu Cerneală de înaltă calitate
Nume De Brand FOOCAME
Cadru No
Technics Vopsire Prin Pulverizare
Material Mătase
Tip Poster
Modul cadru Neînrămate
Dimensiune 11x20 16x29 20x36 24x43 30x54 Inches
Decor Decor De Perete Decor Acasă Casa Dormitor Sufragerie Cadou ...
Stil Modern
Subiecte Joc
Baza De Sprijin tesatura de matase pânză
original No

1. Poster material vom folosi este de înaltă calitate pânză de mătase, cu textură fină și netedă suprafață. Este foarte subtire, nu rezistent la apa (Un pic de apa nu poate atinge, dacă vă spălați-vă pe mâini, vă rog, așteptați complet uscat) , dar poate fi păstrat pentru o lungă perioadă de timp.

2. Postere din greu tub de plastic, vom începe să-și îndeplinească scopul în Următoarea zi lucrătoare, poate dura 2-3 zile lucrătoare expediate(O zi de afaceri nu include Chineză de sărbătorile legale, zilele de sâmbătă sau duminică).

3. Pentru a se asigura că primiți produsele noastre fără probleme, vă rugăm să furnizați corect adresa de livrare si numele destinatarului , odată ce mărfurile de livrare nu va fi capabil de a schimba adresa.

4. Toate articolele mele sunt de calitate premium. dar, imprimate, poster arată diferit de imaginile de pe ecran,După culoare afișate pe fiecare dispozitiv pot fi diferite de culorile reale ale produselor pot arata un pic diferit de imagine, veți vedea,acest lucru este absolut normal,dacă nu puteți accepta acest lucru,vă rugăm să nu plasați comanda.

Atenție !!! Aceasta este o imprimare fără chenar, deci nu se poate monta și ar trebui să fie lipite pe perete, în Cazul în care aveți nevoie pentru a instala, puteți să ne contactați și vom sta de frontieră.

DESPRE CULOARE

Toate articolele mele sunt de calitate premium. Ca culoare afișate pe fiecare dispozitiv pot fi diferite de culorile reale ale produselor pot arata un pic diferit de imagine, veți vedea,acest lucru este absolut normal,dacă nu puteți accepta acest lucru,vă rugăm să nu plasați comanda. DESPRE TRANSPORT vă Rugăm să asigurați-vă că adresa dvs. poștală este corect! În mod normal, elementele vor fi livrate în termen de 3 zile lucrătoare de la primirea plății integrale. De asemenea, pachetul poate întârzia într-un important festival (de exemplu:Festivalul de Primăvară și de Crăciun, Ziua Națională Chineză) DESPRE PERSONALIZA Vom accepta personalizate postere.Puteți încărca imagini de vă place, cum ar fi desene animate, film, sport, sau de copilul tau, de familie, de prieteni, de așteptare pentru tine să vrei poze, vom verifica fotografii pentru tine. CONTACTAȚI-NE vă rugăm să nu ezitați să contactați cu noi, dacă există orice problemă de calitate , element care nu a primit etc., restituire sau de înlocuire este acceptabil.Vă rugăm să nu lăsați un feedback negativ înainte de contact.

pictura decorativa, picturile, super-erou de artă, Ieftine pictura decorativa, De înaltă Calitate, picturi, China super-erou de artă Furnizori