S25S-MTJNR16 MTJNL16 Lthe instrumente S25S-MCLNR12 interne de cotitură suport instrument MTJNR16 SAU MTJNL16 UTILIZAREA carbură TNMG160408 insertii

37.71lei

Produs nou

In stoc

Numărul De Model MTJNR/MTJNL
Diametru Gaura S25S MTJNR16, S25S MTJNL16
Cerere Instrumentul De Cotitură

Notă: acest produs nu conține introduce;Include Șurub shim cheie clemă Suport Instrument accesorii

Duritate:42-45 Material: HSS

Fabrica de vânzare directă, en-gros avantaj: principalele Noastre produse sunt: carbura de lama, produsele Noastre principale sunt: Cioplire, Strunjire, Frezare Instrument, inserții de carbură, minerit, & geologice instrumente, tija, inel de etanșare, desen muri și rola, carbură de Tije, Plăci de carbură, carbură de nicovale și carbură de bile, materii Prime, brute, Etc. Putem, de asemenea, OEM. Soluția pentru a vă ajuta să design de tăiere. Produsul face mucegai. Vă încurajăm să prezinte cerințe speciale pentru un citat.

Am câștiga foarte bună reputație de dincolo de ocean client pentru serviciul nostru bun Avem stoc bogat. te rog, spune-ne ce model vrei...multumesc!!! Bine ați venit să ne contactați în mod liber de Cel mai bun pret

Transport gratuit prin China Post Air Mail sau e-Pachete Dacă ai nevoie de ceva trimite prin DHL, vă rugăm ajunge la mine pentru taxe.( Timpul de expediere este de 5 ~ 10 zile。Vă rugăm să contactați-mă pentru detalii) Transport de zile prin China Post Air Mail: (de exemplu) Europa: 7-20 zile în statele UNITE ale americii, Canada, Australia, Noua Zeelandă, Anglia: 7-20 zile în Turcia, Rusia, Ucraina: 10-30 zile Brazilia, Bolivia, Argentia, Mexic: 20-60 zile

Plata:

1) Vom accepta Alipay, West Union, TT. Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW.

2) Plata trebuie să fie făcută în termen de 7 zile de la comanda.

3) Dacă nu puteți checkout imediat după licitație de aproape, vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou.

Livrare:

1) China Post este principala noastră metoda de transport maritim.(Dacă doriți să utilizați mai rapida metoda de transport maritim, pls e-mail-ne pentru mai multe informații)

2) timpul De procesare va fi de 2-3 zile după verificarea plății.

3) Am doar nava de la Evsolution.ro confirmat pentru adrese. Dacă doriți să schimbați adresa, pls e-mail-ne cu 24 de ore dupa ce ai facut plata.

4) TIMPUL de TRANZIT este prevăzut de către transportator și poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.

5) Daca nu ai primit coletul tău în termen de 60 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați. Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine în termen de 24 de ore.

6) putem face picătură de transport maritim și trimite comanda la adresa clientului dupa ce ai facut plata.

7) Impozite și taxe ascunse nu sunt incluse în prețul de vânzare. Vă rugăm să verificați cu țara biroului vamal pentru a determina ce costuri suplimentare vor fi înainte de licitare/cumpărare. Retur:

1) Cumpărătorul trebuie să verifice pachetul primirea dată. Dacă pachetul daune timpul de transport de marfă, vă rugăm să refuze să semneze pentru pachetul și va fi întors la noi.

2) Dacă aveți nevoie de schimb, vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți reprezentant, să ne cunoaștem detaliat problema si trimite-ne niste poze pentru confirmare. Apoi a obține o adresă de retur.

3) nu putem primi pachete în cazul în care cumpărătorul returnează de către voi înșivă. Nu vom rezolva astfel de cazuri, cumpărătorul ar trebui să responsabilă pentru consecințele.

4) Garanția acoperă înlocuirea sau repararea.

5) Toate NON-vânzător greșeală se întoarce de rambursare sunt supuse la 20% și re-stocare taxă și cumpărătorul ar trebui să plătească pentru taxa de returnare. (E. g. ai adus greșit model sau culoare greșită).

6) Vom accepta NUMAI schimbul ambalajul original.

Feedback-ul:

dacă sunteți mulțumit cu produsul nostru,vă rugăm să ne dea feedback-ul pozitiv și Cinci Stele Detaliu Vânzător de Rating.Dvs. de acord este cel mai încurajeze pentru noi.multumesc!!!

Suport Instrument, carbide tool holder, introduce suport instrument, Ieftin tool holder, De înaltă Calitate carbide tool holder, China a introduce suport instrument de Furnizori