Pădure de camuflaj Nailon Dublu M4 5.56 Revista Clip de Buzunar Molle Sistem de airsoft Tactic echipamente militare

40.25lei

-48 %

78.89lei

Produs nou

In stoc

Nume De Brand LUPUL INAMIC
Material Nailon
Utilizare Fanii militare de Colectare jocul de-a Războiul
Numărul De Model M4 Revista Husă 5.56

]]

Pădure de camuflaj Nailon Dublu M4 5.56 Revista Clip de Buzunar Molle Sistem de airsoft Tactic echipamente militare EATURES: Made de nailon de înaltă densitate. Elastic pungi și velcro flip. Capabil să se atașeze la orice molle chingi vesta, geanta sau rucsac...etc. Fiecare husă deține două 5.56 tip sau pușcă revista. DETALII: Greutate 220g Dimensiune - 6.5" x 8"

Plata

Reveni

1.Pentru defecte sau elemente greșite primite : Cumpărătorii trebuie să raporteze către Vânzător în termen de 7 zile după ce a primit de bunuri. Pentru defecte element, Cumpărătorii trebuie să trimită e-mail cu fotografii, indicând suprafața și starea de defecte. La recunoașterea de către Vânzător, elementul trebuie să fie returnate în termen de 7 zile lucrătoare. Real poștale taxa pentru returnarea, precum și costurile pentru re-trimiterea element de înlocuire vor fi suportate de către Vânzător.

2.Pentru schimbul de dimensiuni : Putem accepta schimbul de dimensiuni obiectul nostru de disponibilitatea pe stoc. Dacă este acceptat, Cumpărătorii trebuie să se întoarcă elementul la propriile lor cheltuieli

3.Fără schimburi sau de returnare vor fi acceptate pentru orice alte motive decât cele de mai sus

transport

1.Vă rugăm să completați adresa de livrare cu număr de telefon de contact,mai ales în Rusia cumpărător,vă rugăm să confirmați numele tău complet.

2.Timp de livrare: transport maritim în timpul Sezonului de Vacanta va fi mai mare decât de obicei

Caz&Feedbalck

1.Ne-am angajat la 100% satisfacție a clienților.

2. Orice probleme,vă rugăm să nu ezitați să ne contactați la prima dată înainte de a DESCHIDE un CAZ sau de a părăsi Neutru / Negativ Feedback-ul cu mai puțin de 4 stele de rating, vom încerca întotdeauna cele mai bune noastre de a rezolva pentru tine!

m4 5.56, 5.56 revista, dublu revista clip, Ieftine m4 5.56, De înaltă Calitate 5.56 revista, China dublu revista clip Furnizori