5pcs 8mm Dublu Concav Lentile de Sticlă 532nm Fascicul Expander

26.56lei

Produs nou

In stoc

Ocazie Divertisment La Domiciliu
Tip De Element Etapă Efect De Iluminare
Numărul De Model NA
Stil Lumina de Scena DMX
200000137 200003832
Plug Type Nici unul

Descriere Produs

5pcs 8mm Dublu Concav Lentile de Sticlă 532nm Fascicul Expander

Descriere Produs

8mm Dublu Concav Lentilă de Sticlă pentru 532nm Verde Fascicul Laser Expander Expansiune

Caietul de sarcini

Model OBIECTIV-532-dublu concav-8mm

Lungime de unda 405nm 450nm albastru/ 532nm verde/ 635nm roșu cu laser 650nm

Material Sticla

Dimensiuni diametru de 8mm

Despre Noi

Vă rugăm să citiți descriere element, foaie de calcul sau manual înainte de a utiliza produsele. Dacă nu sunteți sigur, vă rugăm să ne contactați prin mesaj sau e-mail cu noi. Va vom ajuta cât mai curând posibil.

În scopul de a garanta livrarea cu succes, vă rugăm să asigurați-vă că numele dvs. complet, adresa și codul poștal sunt detaliate și corecte și numărul dvs. de telefon este disponibil pentru livrare contacta.

Am expediat doar să confirmat adresa. Vă rugăm să asigurați-vă că adresa de livrare este actualizat. Dacă doriți să modificați la o altă adresă, vă rugăm să ne lăsați un mesaj imediat înainte este trimis afară.

Transport

Metode de transport și APROX. Data De Livrare

Pachetul este expediat din China Continentală

Economia De Livrare (De Multe Ori Gratuit)

Poșta Parcelă Mică

Data de livrare: aprox. 10-30 zile lucrătoare de la diferite țări

Standard De Transport Maritim

ePacket furnizate de către EMS

Data de livrare: aprox. 7-20 zile lucrătoare de la diferite țări

Transportul Maritim accelerate UPS, Fedex, DHL sau EMS

Vom decide transportatorului pentru că avem de a controla costul de transport maritim pentru o putem percepe doar despre 30usd pentru expres internațional de transport maritim, care este de multe ori nu este suficient. Dacă aveți cerințe speciale, vă rugăm să ne contactați pentru a desemna preferate transport prin mesaj)

Data de livrare: aprox. 3-10 zile lucrătoare de la diferite țări.

Metoda De Urmărire

Noi oferim un număr de urmărire pentru toate comenzile. Acest număr va fi furnizat prin mesaj sau e-mail de îndată ce pachetul este trimis.

Pentru e-Mail de Aer sau ePacket puteți urmări pachetul prin poștale naționale office-ul, sau de a urmări coletul.

Pentru transportul Maritim Accelerate, vă rugăm să faceți de urmărire prin Carrier-ul.

Termeni

Despre Fiscale și Vamale Aventură

Cumpărătorul avea grijă de impozit sau de taxa de personalizat. Nu am inclus nici un impozit în tarif sau taxa de transport.

Noi vă va ajuta în orice posibil vamale afaceri în funcție de cerințele dumneavoastră.

Se întoarce

Politica De Returnare

Toate produsele au fost verificate și ambalate în stare bună înainte de expediere. În cazul în care elementul este defect, vă rugăm să ne informați în termen de 3 zile de la primire. Putem aranja de înlocuire pentru tine, dacă situația este confirmată. Sau putem returna pentru tine și taxa de 25% pentru servicii și taxa de manipulare bazat pe prețul total al produsului (nu include taxa de transport). Cumpărătorul plătește ambele moduri de transport maritim dacă produsul este returnat.

În 3 luni (de la o zi de transport maritim), dacă orice problemă se întâmplă cauzate de elementul în sine, vă rugăm să nu-l demonteze. Îl poți returna în ambalajul original la noi. Vom repara sau schimb unul nou pentru tine și veți plăti doar pentru amândoi mod de transport.

Contactati-Ne

Ne va răspunde la oricare dintre întrebările dumneavoastră în termen de 24 de ore. Dacă nu obține un răspuns de la noi, vă rugăm să verificați folderul junk sau spam în cutia poștală.

Dacă sunteți mulțumit cu produsul primit, vă rugăm să ne lăsați feedback-ul pozitiv. Pentru noi chiar avem nevoie de sprijinul dumneavoastră, și dumneavoastră valoros feedback detaliat va ajuta și ghida o mulțime de alte persoane de a cumpăra ceea ce au nevoie.

Dacă sunteți nemulțumit cu produsul sau serviciul, atunci vă rugăm să urmați bun eBay practică să ne contactați înainte de a părăsi orice feedback-ul. Ne-am angajat pentru a rezolva toate problemele într-un amical și în mod satisfăcător.

alimentat de

obiectiv nikon unghi larg, extensibil țeavă, lentila megapixel, Ieftin obiectiv nikon unghi larg, De înaltă Calitate extensibil țeavă, China lentila megapixel Furnizori