M5 filet tija de lungime 1 metru din oțel inoxidabil 10 buc/lot

322.98lei

Produs nou

In stoc

Numărul De Model DIN975
Lungime 1000mm
DIY Consumabile Electrice
Diametru 5mm
Material Din Oțel Inoxidabil

Caracteristici:

DIN975

Dimensiune: M5

Lungime:1000mm

Material:otel Inoxidabil Pls vă rugăm să rețineți: aceasta este 10buc/lot. Dacă doriți să cumpărați alte dimensiuni care produsele nu se află în magazinul meu pls contactati-ne,vom răspunde în termen de 6h de Livrare: produsele vor fi trimise la adresa ta. Vă rugăm să asigurați-vă că adresa este corectă. Feedback-ul: Ne exprimam oferi produse de calitate și cele mai bune servicii, astfel încât, dacă sunteți mulțumit cu noi, vă rugăm să lăsați feedback-ul dvs. pozitiv, satisfacția clienților și de susținere este de cele mai bune noastre de a reveni Dacă există ceva care nu sunteți mulțumit cu punctul nostru, vă rugăm să ne anunțați astfel încât să putem ajuta la rezolvarea problemelor. Vă rugăm să nu lăsați un feedback negativ. Vă mulțumesc foarte mult. Jiashan ShunHeng fixare Co.,Ltd. este situat în Orașul Jiaxing si este specializata in productia de masini de spalat, de primăvară nuci, nuci,bolțuri și multe alte tipuri de elemente de fixare. Cu o echipa experimentata si profesionista, ne-am exportat produsele noastre în multe țări și regiuni din întreaga lume, în special în Asia de Sud-est, Europa de Est, Africa, Orientul Mijlociu, statele UNITE ale americii,Rusia,și așa mai departe.

Noi bun venit clienții, asociații de afaceri și prieteni din toate părțile lumii să ne contactați și să caute cooperarea pentru beneficii reciproce.

piele de oțel corp bijuterii, m5 culoare, m5 portbagaj, Ieftine piele de oțel corp bijuterii, De înaltă Calitate m5 culoare, China m5 portbagaj Furnizori